Accés a la Universitat +25

1077 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Centre d'Estudis Catalunya
Accés a la Universitat +25
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

Universitat +25 és el projecte educatiu de Centre d'Estudis Catalunya especialitzat en la formació d'adults en l´accés a la universitat. Un ampli equip de professors i pedagogs especialitzats han fet possible, amb els anys, que centenars d'alumnes hagin accedit molt satisfactòriament als estudis superiors.

A Centre d'Estudis Catalunya oferim un model adaptat a l'alumne adult, a qui s'atenen totes les seves necessitats formatives. Per això fem que l'accés als estudis superiors vagi avalat per una preparació acadèmica òptima que, per altra part, faciliti amb comoditat la superació dels exàmens i, per altra part, proporcioni un bagatge cultural important. La inspiració preuniversitària del curs el fan realment competent ambdós sentits.

L'equip docent de Centre d'Estudis Catalunya proposa una formació culturalment àmplia, socialment estimulant, i acadèmicament excel·lent a l'abast de tot aspirant que desitja accedir a la Universitat amb un ritme d'aprenentatge tranquil i coherent, siguin quines siguin les seves condicions de partida.

El nostre compromís s'ha traduït en uns excel·lents resultats (entre el 70% i el 91% d'aprovats) en les últimes convocatòries.

Les activitats i el sistema de gestió de la qualitat d'aquest curs compten amb el reconeixement de la Certificació oficial de qualitat ISO (UNE-EN-ISO 9001:2008), que li ha estat atorgada recentment (2005, 2008 i 2010).

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Accés a la Universitat +25
Centre d'Estudis Catalunya
Campus i seus: Centre d'Estudis Catalunya
Centre d'Estudis Catalunya
C/ Pelai, 42, 2ª planta 08001 Barcelona
Sol·licita informació
X