Advocacia

1106 Persones estan visitant aquest curs
Preu 7.250 €
Sol·licita informació
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Advocacia
Sol·licita informació
Màster oficial
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
Preu 7.250 €

Descripció

El Màster Universitari en Advocacia és el resultat de l'estreta col·laboració entre la Universitat Pompeu Fabra, que des de fa més de vint anys imparteix formació de primer nivell a futurs advocats a través de la seva Facultat i Departament de Dret, l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, que des de fa més de cent cinquanta anys aplega els lletrats de la capital catalana; i importants firmes del món de l'advocacia que, a més, formen part del Consell Acadèmic del Màster: Cuatrecasas Gonçalves Pereira, Garrigues, Roca Junyent, Uría Menéndez, Baker&McKenzie i KPMG.

Temari

El Màster Universitari en Advocacia compta amb tots els elements necessaris per convertir-se en el programa de referència en la formació d'advocats:
  1. Perquè els seus continguts estan revisats pel Departament i la Facultat de Dret de la Universitat Pompeu Fabra, per l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona i per sis dels despatxos d'advocats i empreses més prestigiosos de Barcelona: Cuatrecasas, Gonçalves Pereira; Garrigues; Roca Junyent; Uría Menéndez; Baker & McKenzie i KPMG.
  2. Perquè tracta l'advocacia d'una manera pràctica: integraràs els coneixements teòrics obtinguts durant el grau gràcies a exercicis pràctics, com la redacció de textos forenses, i milloraràs la teva expressió oral a partir d'intervencions en debats i simulacions judicials. Al final del màster, estaràs capacitat per superar l'examen oficial per accedir a la professió d'advocat.
  3. Perquè podràs fer pràctiques tant en bufets d'advocats com al món de l'empresa i l'administració pública i de justícia.
  4. Perquè optaràs a un programa d'ajuts a l'estudi per tal de garantir que les raons econòmiques no t'impedeixin dedicar-te a la teva vocació.
  5. Perquè tindràs accés il·limitat al fons documental especialitzat en dret tant de la UPF com de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona.

Destinataris

El Màster Universitari en Advocacia s'adreça a graduats en Dret amb un bon expedient acadèmic que desitgin adquirir els coneixements i les habilitats necessàries per a l'exercici professional de l'advocacia un cop superat l'examen oficial.
Els interessats a en cursar el màster hauran de ser graduats en Dret en el moment d'iniciar-se les classes (tal com estableix l'art. 2 del Reial Decret 775/2011, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 34/2006, que regula l'accés a la professió d'advocat). No obstant, l'admissió al màster es pot sol·licitar durant el darrer any de carrera tot i no disposar encara del títol final de grau.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

El curs et forma en les àrees centrals de la litigació, l'ètica professional i l'assessorament legal empresarial i t'especialitza en matèries professionals concretes com el dret concursal, de danys, de la propietat intel·lectual i de la competència, del medi ambient, immobiliari i urbanístic, entre d'altres. Com a component central inclou una estada de pràctiques supervisada. El Màster Universitari en Advocacia, a més, t'ofereix l'oportunitat d'obtenir el títol addicional de Diploma en Advocacia Orientada en una de les següents àrees: Dret Civil, Dret Penal, Dret Mercantil, Dret Fiscal, Dret Laboral i Dret Públic i Regulatori.

Pràctiques

Curriculars

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona School of Management

Horari

De lunes a viernes, de 16.00 a 20.00 h. Un grupo será parcialmente en horario de mañanas
Advocacia
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Campus i seus: Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Plaça de la Mercè, 10-12 08005 Barcelona
Sol·licita informació
X