Cerebro y cognición

1038 Persones estan visitant aquest curs
Preu 3.301 €
Sol·licita informació
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Cerebro y cognición
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
Preu 3.301 €

Descripció

Un dels reptes més grans de la ciència és el d'explicar el funcionament de la ment humana. Gràcies a la utilització de mètodes de recerca revolucionaris aplicats a l'estudi del cervell, al gran progrés assolit en tècniques de recerca conductista i a la inventiva i l'agudesa increïble de molts investigadors, les ciències cognitives i neuronals estan trobant maneres d'aproximar-se millor a aquest problema. El màster en Cervell i Cognició guiarà els estudiants a través dels descobriments més recents i apassionants sobre la interacció entre cervell i recerca cognitiva, des del punt de vista teòric i pràctic, per arribar a participar activament en aquesta empresa tan fascinant. El nucli central del màster està compost pels grups de recerca del Centre per a Cervell i Cognició (CBC) de la UPF, els quals estan dirigits per científics de gran anomenada en àrees com la neurociència computacional, la neurociència cognitiva, la psicolingüística, la visió, la percepció multisensorial, el desenvolupament humà i la cognició comparativa. Els estudiants coneixeran directament els projectes de recerca actuals al CBC, i s'integraran en una de les seves línies de recerca principals per desenvolupar investigació original per al seu projecte final
Estructura i continguts  Sortides professionals Programa de doctorat en Neurociència Cognitiva o àrees que hi estiguin relacionades, o entrar a formar part d'altres grups de recerca nacionals o internacionals (inclòs el nostre). Beques i ajuts  

El CBC concedeix beques que cobreixen part de la matrícula. S'oferiran a un grup selecte d'estudiants en base als mèrits i un contingent de fons disponibles. Altres beques vindran a través de la UPF i de la Generalitat de Catalunya.

Temari

El programa s'organitza en tres trimestres, amb un total de 26 crèdits obligatoris, 7 crèdits de seminaris de recerca i un treball final de recerca de 27 crèdits. Depenent del currículum individual de l'estudiant, s'hauran de seguir cursos bàsics sobre cervell, cognició i estadística. Les classes cobriran els temes obligatoris que garanteixen una uniformitat de coneixement i de formació. Es fomentarà que els estudiants s'impliquin en projectes de recerca originals actuals, i seran participants actius en els seminaris dels grups de recerca en el CBC dins de la seva àrea principal d'interès. En aquests seminaris, els grups de recerca parlaran d'articles científics recents i del progrés dels seus projectes de recerca, alhora que analitzaran críticament els resultats d'altres investigadors. Els estudiants hauran de completar un projecte de recerca original sota la supervisió d'un dels membres del departament, per ser dut a terme en els laboratoris del CBC o, previ acord, amb altres grups de recerca de la UPF.

Serveis disponibles  

El Centre de Cervell i Cognició disposa de 300 m2, amb un laboratori amb àrees per estudiar el comportament i la fisiologia dels adults; àrees per fer recerca en el camp de la infància; serveis EEG/ERP  per a estudis sobre adults i nens; neuronavegadors TMS; eye-trackers per a adults i recerca centrada en la infància; configuració experimental per a la cognició comparativa; acords amb centres d'imatge que proporcionen accés als serveis de ressonància magnètica; clúster computacional de 24 nodes, i taller tècnic dedicat a crear muntatges experimentals específics segons la demanda.

Destinataris

Psicòlegs, filòsofs, MD, biòlegs, lingüistes, matemàtics o físics que volen iniciar una carrera investigant la fascinant relació entre la ment i el cervell i esbrinant com aquest estableix les seves funcions cognitives. El màster és especialment interessant per a estudiants que volen formar-se per investigar en neurociència cognitiva; també està molt recomanat per als qui volen enriquir les seves carreres amb una base sòlida en neurociència cognitiva. Donada la seva orientació en recerca, el nivell del màster d'un any correspon al segon any d'un màster de dos anys en altres programes internacionals. Els estudiants interessats en el nostre programa que no tenen els crèdits suficients per ser admesos en un programa de màster de dos anys han de contactar amb el coordinador del màster per tenir-ne més informació.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

1 any acadèmic a temps complet, 2 anys acadèmics a temps parcial (60 crèdits ECTS)

Objectius

L'objectiu del màster és oferir una formació en recerca en diferents àmbits de la neurociència cognitiva. L'objectiu principal del nostre departament és formar estudiants que entenguin com les preguntes científiques es converteixen en temes de recerca en la neurociència cognitiva i que sapiguen com portar a terme aquesta recerca.
Cerebro y cognición
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Campus i seus: Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Plaça de la Mercè, 10-12 08005 Barcelona
Sol·licita informació
X