Comunicació social

1016 Persones estan visitant aquest curs
Preu 6.739 €
Sol·licita informació
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Comunicació social
Sol·licita informació
Màster
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
Preu 6.739 €

Descripció

El màster en Comunicació Social pretén formar investigadors del camp específic de la comunicació social. En aquest àmbit la demanda de coneixement social és cada dia més elevada. És per això que s'ha de formar experts que hi donin resposta. Així, en el mòdul metodològic es proporcionen als estudiants els coneixements necessaris sobre els mètodes de recerca científica en comunicació, i en el mòdul compost per assignatures optatives s'aprofundeix en els temes que són centrals en l'àmbit de la comunicació i, en concret, aquells en què el Departament de Comunicació de la UPF és al capdavant.

 


Temari

Estructura
  • Matèria 1: Mètodes de recerca en comunicació (25 crèdits obligatoris).
  • Matèria 2: Tendències de la investigació en comunicació (50 crèdits optatius, dels quals l'estudiants n'ha de triar 20).
  • Treball de Fi de Màster (15 crèdits obligatoris).
Continguts
  • Mòdul 1: Mètodes de recerca en comunicació (25 crèdits ECTS obligatoris)
  • Mòdul 2: Tendències de la recerca en comunicació (50 crèdits ECTS optatius, dels quals l'estudiant n'ha de triar 20)
  • Mòdul 3: Treball de Fi de Màster (15 crèdits ECTS obligatoris)

Destinataris

Llicenciats o graduats universitaris, preferentment en Comunicació Audiovisual, Publicitat i Relacions Públiques o Periodisme. També poden optar al màster altres graduats de qualsevol àmbit de les humanitats i de les ciències socials, així com de les ciències de la salut o de les tecnologies.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

El castellano es el idioma principal del máster, si bien alguna asignatura se imparte en catalán o en inglés. Los materiales y la bibliografía pueden estar redactados en castellano, inglés o catalán.

Durada

1 any académic a temps complert, 2 anys académics a temps parcial (60 créditos ECTS)

Objectius

Formar personal docent i investigador en l'àmbit de la comunicació. Dotar els estudiants de les eines imprescindibles per dur a terme la formació en recerca que els permeti accedir al doctorat en Comunicació Social (prèvia admissió). Formar experts i analistes en comunicació. Donar una formació avançada de caràcter interdisciplinari. Capacitar per assessorar institucions i empreses en l'àmbit de la recerca bàsica i aplicada en comunicació.

Perspectives laborals

La sortida professional immediata d'aquest màster és la recerca i la docència en l'àmbit de la comunicació. Es tracta de capacitar els estudiants perquè puguin fer recerca científica i, especialment, recerca doctoral. Eventualment, aquest màster també pot oferir els coneixements necessaris per assessorar institucions i empreses en el camp de la investigació en comunicació. D'aquesta manera, els estudiants es formaran com a investigadors, analistes i assessors en comunicació, tant pel que fa a la recerca aplicada com pel que fa a la recerca bàsica.
Comunicació social
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Campus i seus: Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Plaça de la Mercè, 10-12 08005 Barcelona
Sol·licita informació
X