Diploma d'Expert de Creació de relats d'impacte (UOC)

1037 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Diploma d'Expert de Creació de relats d'impacte (UOC)
Sol·licita informació
Postgrau
On-line
15 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

10% descompte!
Aquesta especialització de comunicació transmedia està centrada en la creació de continguts narratius per als mitjans digitals. Dirigit a professionals del màrqueting, la comunicació audiovisual, el periodisme i la publicitat dintre de l'àmbit professional.
Desenvoluparàs habilitats per a la creació de continguts transmedia, l'elaboració de continguts audiovisuals per a les xarxes socials i l'experimentació amb noves formes narratives.
Aprendràs a crear continguts impactants i atractius per als teus públics a través de les últimes tecnologies i les estratègies més efectives.

Temari

Aquest programa combina les assignatures de Taller de narrativa publicitaria transmedia, Continguts audiovisuals per social media i Noves formes narratives per proporcionar als estudiants les habilitats necessàries per crear continguts innovadors transmedia per a diferents plataformes i formats.
  • Taller de narrativa publicitaria transmedia: Aquesta assignatura ofereix als estudiants la oportunitat de desenvolupar habilitats narratives i creatives per a la publicitat, a través de la combinació de diferents mitjans i plataformes per a la difusió del missatge publicitari. Es treballarà en equips per crear campanyes publicitàries transmedia efectives.
  • Continguts audiovisuals per social media: Aquesta assignatura es centra en la creació de continguts audiovisuals creatius per a les xarxes socials. Es treballarà en l'edició de vídeos, creació de continguts en directe i s'aprendrà a crear continguts adaptats a diferents plataformes.
  • Noves formes narratives: En aquesta assignatura,s'exploren noves formes de narració i creació de continguts en el context digital. Es tractarà de crear continguts innovadors que utilitzin les noves tecnologies per a narrar històries d'una manera diferent i atractiva per al públic.
Cada una d'aquestes assignatures és de 5 ECTS, el que significa que es requereix una dedicació de 25 hores per assignatura.

Competències per a les quals et prepara el curs

L?especialització està dissenyada per ajudar els estudiants a desenvolupar les habilitats necessàries per crear contingut transmedia innovador i efectiu per qualsevol canal de comunicació. Algunes de les competències que es treballaran són: Habilitat per a la creació de contingut transmedia i per a diferents plataformes. Coneixements de redacció efectiva per a diferents plataformes Tècniques per a la creació de contingut audiovisual atractiu Coneixements de llenguatges audiovisuals per a xarxes socials Habilitat per a la creació d'estructures narratives efectives i diferents Capacitat per a l'ús de diferents tecnologies i eines digitals Habilitat per a l'optimització del contingut de les xarxes socials.

Destinataris

A qui va dirigit:
Aquesta oferta formativa es dirigeix a estudiants d'ensenyament superior en l'àmbit de la comunicació (periodisme, publicitat, audiovisuals) interessats en reforçar els seus coneixements en projectes de comunicació digital desplegats de forma narrativa en diferents plataformes, amb finalitats informatives, publicitàries, persuassives o expressives
Perfils:
  • Estudiants universitaris amb interès en la comunicació.
  • Professionals del món de la comunicació, en especial periodisme, audiovisuals i publicitat, que vulguin ampliar els seus coneixements en narrativa publicitària transmedia i noves formes narratives.
  • Professionals de l'àmbit audiovisual i dels mitjans de comunicació que vulguin especialitzar-se en la creació de continguts per a les xarxes socials.
  • Estudiants de les diferents branques de la comunicació que vulguin adquirir les habilitats necessàries per afrontar el nou escenari de la narrativa transmedia i les noves formes de comunicació.
  • Professionals del món de la cultura i l'entreteniment que vulguin conèixer i aprofitar les oportunitats que ofereixen les noves formes narratives per al seu àmbit.
  • Emprenedors i creadors de continguts que vulguin aprendre a crear històries transmedia efectives i aprofitar el seu potencial comercial.

Requisits

Requisits acadèmics:
Per a cursar el programa és necessari tenir una titulació universitària prèvia. En cas de no tenir una titulació universitària prèvia es pot accedir al programa a través del reconeixement de l'experiència professional següent: un mínim d'un any d'experiència en l'àmbit del cinema, la comunicació audiovisual, producció, guió, realització o postproducció.
Coneixements previs:
Especialització de Postgrau UOC.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

100% online.

Durada

Inici: 15 d'octubre 2024.

Objectius

Aquesta especialització proposa uns objectius què permetran als alumnes adquirir les competències necessàries per a desenvolupar projectes narratius transmedia i audiovisuals d'alta qualitat i amb una visió innovadora, adaptada a les necessitats dels diferents públics i plataformes:
  • Desenvolupar habilitats creatives i tècniques per a la producció de continguts narratius publicitaris transmedia.
  • Aprendre a crear continguts audiovisuals eficaços per a les xarxes socials, tenint en compte les característiques de cada plataforma i les necessitats del públic.
  • Explorar noves formes narratives per a diferents formats i mitjans, i aprendre a adaptar històries i continguts a les necessitats dels diferents públics i plataformes.
  • Conèixer les eines i tecnologies més actuals per a la creació i difusió de continguts narratius transmedia i audiovisuals per a les xarxes socials.
  • Desenvolupar projectes narratius transmedia i audiovisuals, amb un enfocament innovador i adaptat a les necessitats dels diferents públics i plataformes.

Titulació obtinguda

Els estudiants que acabin els seus estudis de formació permanent obtindran, en funció del programa cursat, el títol de màster de formació permanent, el diploma d'especialització o el diploma d'expert. Els estudiants que superin altres cursos de formació contínua rebran el certificat corresponent.

Perspectives laborals

Aquest programa ofereix diverses oportunitats professionals als alumnes que el realitzin. Les sortides més comunes són la creació de contingut digital transmedia per a empreses i marques, la gestió de xarxes socials i la creació de campanyes publicitàries. També podria obrir portes a la producció audiovisual per a plataformes digitals o la creació de contingut per a la indústria del videojoc. Aquí hi ha una llista de les sortides professionals més comuns: Periodista digital Creatiu publicitari Guionista transmedia Social media manager Coordinador de projecte transmedia.

Promocions

Fracciona fàcil
Diploma d'Expert de Creació de relats d'impacte (UOC)
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Campus i seus: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
UOC, sede 22@
Rambla del Poblenou, 156 08018 Barcelona
Sol·licita informació
X