Diploma d'Expert en Eines Avançades d'HTML i CSS

1032 Persones estan visitant aquest curs
Preu 1.590 €
Sol·licita informació
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Diploma d'Expert en Eines Avançades d'HTML i CSS
Sol·licita informació
Postgrau
On-line
12 crèdits
Preu 1.590 €

Descripció

El Diploma d'Expert en Eines Avançades d'HTML i CSS està dirigit a professionals amb coneixements de disseny web que volen aprofundir en el disseny i la maquetació de pàgines web i en les eines i metodologies associades. Si voleu dedicar-vos professionalment al disseny web, aquest curs us donarà la pràctica i els continguts necessaris mitjançant casos i exercicis aplicats.
Per què cal estudiar el Diploma d'Expert en Eines Avançades d'HTML i CSS de la UOC?
  • Un bon coneixement dHTML i CSS és imprescindible per maquetar pàgines web, un procés complex que requereix un domini de les eines per estalviar temps i aconseguir bons resultats.
  • El programa permet reforçar els teus coneixements d'HTML i CSS i aprendre mitjançant la pràctica, l'ús de les eines i les metodologies més adequades.
  • S'utilitzen les darreres versions de les eines més utilitzades en l'àmbit professional. Treballaràs amb la documentació oficial i publicacions a revistes tècniques d'actualitat (en anglès).

Temari

El Diploma d'expert d'Eines Avançades d'HTML i CSS té una durada d'un semestre i s'estructura en 2 assignatures:
  • Eines avançades d'HTML i CSS I
  • Eines avançades de HTML i CSS II
Els principals continguts que es veuen al llarg del programa són els següents:
  • Eines per a desenvolupadors dels navegadors
  • Workflows moderns de desenvolupament front-end
  • Imatges i animació a la web
  • Rendiment front-end i eines per monitoritzar i optimitzar
  • Guies d'estil i metodologies CSS
  • Maquetat avançat CSS
    • Flex
    • Grid
    • Frameworks CSS

Competències per a les quals et prepara el curs

El disseny d'aquest programa segueix les recomanacions i la metodologia de l'espai europeu d'educació superior (EEES) i, per tant, està basat en l'adquisició de competències per aplicar-les a l'àmbit professional. En concret, les competències que adquiriran els estudiants del programa són les següents: Comprendre la necessitat de la utilització dels estàndards web i els avantatges del seu ús. Crear pàgines web segons els estàndards. Utilitzar les millors eines i metodologies disponibles per assegurar un procés de desenvolupament eficient. Dominar lús de les últimes tècniques de maquetació web. Dominar lús de les millors metodologies CSS.

Destinataris

Perfils:
El Diploma d'expert d'Eines Avançades d'HTML i CSS s'adreça a professionals amb coneixements consolidats d'HTML i CSS que vulguin aprofundir en l'ús d'eines avançades per a la maquetació web.
A qui s'adreça:
El Diploma d'Expert d'Eines Avançades d'HTML i CSS s'adreça a titulats o professionals interessats en el disseny i la maquetació web.
Sortides professionals:
Aquest programa ofereix part de les eines, coneixements i habilitats que es requereixen per treballar com a desenvolupador web, dissenyador web o maquetista web, uns perfils professionals amb una alta demanda al mercat de treball.

Requisits

Requisits acadèmics:
Per cursar el programa cal tenir una titulació universitària prèvia.
En cas de no tenir una titulació universitària prèvia es pot accedir al programa a través del reconeixement de lexperiència professional següent:
  • 2 anys d'experiència a qualsevol àmbit professional.
Coneixements previs:
  • Aquest programa requereix un coneixement consolidat de HTML i CSS.
  • Cal tenir, així mateix, coneixements d'anglès, ja que la gran majoria del material docent que es fa servir està en aquest idioma.
  • També és adequat, encara que no imprescindible, tenir coneixements de JavaScript. Durant l'assignatura no es programarà JavaScript, però algunes de les eines que s'utilitzaran ofereixen més funcionalitats si es combinen amb JavaScript.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

Online.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol, Català.

Durada

Inici: 24 setembre 2024.

Objectius

L'objectiu d'aquest Diploma d'expert és la formació de professionals en ús avançat d'HTML i CSS.
 

Titulació obtinguda

Els estudiants que finalitzin els estudis de formació permanent obtindran, en funció del programa cursat, el títol de màster de formació permanent, el diploma d'especialització o el diploma d'expert. Els estudiants que superin altres cursos de formació continuada rebran el certificat corresponent.

Promocions

  • Fracciona fàcil
Diploma d'Expert en Eines Avançades d'HTML i CSS
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Campus i seus: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
UOC, sede 22@
Rambla del Poblenou, 156 08018 Barcelona
Sol·licita informació
X