Diploma Xef d'Alta Cuina

1011 Persones estan visitant aquest curs
Preu 20.000 €
Sol·licita informació
Culinary Institute of Barcelona CIB
Diploma Xef d'Alta Cuina
Sol·licita informació
Postgrau
Presencial
Barcelona
882 hores
Preu 20.000 €

Descripció

Obtenir el Diploma XEF de CIB és obtenir molt més que un títol de cuiner professional. El Diploma Xef de CIB garanteix que l'alumne és capaç d'innovar i crear, és a dir, de millorar el ja existent i de fer coses que ningú ha fet abans. Aquest curs és un recorregut a través de l'art i la ciència de la gastronomia que, opcionalment, pot ser ampliat amb un mòdul previ d'iniciació per a aquells que no tenen cap experiència professional en cuina. Un cop completat el Diploma amb èxit, l'alumne podrà optar a qualsevol de les sis especialitats culinàries disponibles per esdevenir Xef Especialista, o bé optar al curs per obtenir el Postgrau de Xef Executiu.
Es tracta d'un programa de 8 mesos de convivència multicultural amb alumnes i alumnes arribats de tot el món en el marc de la ciutat de Barcelona, ??on no només aprendràs tècniques de cuina, sinó que viuràs una experiència vital que et servirà per a la resta de la teva vida.
El programa Diploma Xef exigeix ??a l'alumne un alt rendiment, no només en la pràctica culinària, sinó que també comporta una intensa immersió en el futur de la gastronomia internacional, així com en el desenvolupament d'aquelles habilitats i la potenciació de les actituds que necessita el xef del segle XXI mitjançant els mòduls Lateral Skills i Vivential Learning.
Els alumnes, un cop acabat el programa, accedeixen al programa Pràcticum que els permet posar en valor els seus aprenentatges i adquirir més coneixements en un Stage tutelat de 3 mesos de durada, en qualsevol dels més de 100 restaurants amb els quals el CIB té acords de col·laboració.

Competències per a les quals et prepara el curs

Seràs capaç d'innovar i crear, de millorar el ja existent i de fer coses que ningú ha fet abans.

Destinataris

A qui va dirigit
Als que volen crear i innovar en el món de la cuina professional.
Als professionals de cuina que volen adquirir coneixements avançats i convertir-se en Xef.
Als que volen donar el primer pas i emprendre en el món de la restauració des de la cuina.
A aquells que volen fer de la cuina la seva professió.

Requisits

Els 48 candidats acceptats en aquest curs solen ser persones que, amb independència del seu rendiment acadèmic anterior, tenen passió pel món culinari.
No cal que tinguis un títol universitari o de batxillerat previ, tot i que es recomana tenir un coneixement pràctic efectiu de la pràctica culinària bàsica. Per als que no el tenen, hi ha un programa gratuït de potenciació del coneixement i les habilitats culinàries (Programa Start) fora de l'horari lectiu. Els teus professors t'orientaran sobre aquest tema.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Prova d'accés

S'ha de superar un procés d'admissió.

Metodologia

L'alumne treballa i posa en pràctica els seus coneixements i desenvolupa les seves habilitats. Els alumnes adquireixen coneixements a través de l'escolta activa i l'observació d'un professor o entrenador que és qui els transmet. Els alumnes viuen una experiència vital en què senten un aprenentatge concret, normalment, amb una major intensitat emocional que racional.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol (PILOT, traducció simultània).

Durada

Inici: setembre 2018. Durada: 8 mesos (882 hores lectives + Stage de 3 mesos). Aquest curs exigeix temps addicional a càrrec de l'alumne per a l'estudi individual i el desenvolupament en grup d'alguns treballs.

Objectius

• Capacitar l'alumne per a dissenyar, implementar i supervisar serveis culinaris en restaurants o en qualsevol altra empresa del sector de la restauració i la gastronomia.
• Preparar l'alumne per desenvolupar noves propostes de producte, serveis en negocis de restauració propis o aliens.
• Adquirir una cultura culinària global que li permeti executar el seu treball en qualsevol cuina del món.
• Aconseguir una visió integral de la cuina, les seves tècniques, metodologies, funcions i funcionalitats per poder dissenyar, proposar i executar millores organitzacionals.
• Percebre la visió del futur de la gastronomia i del món de la restauració i assumir les habilitats que exigeix ??ser Xef al segle XXI.
• Desenvolupar habilitats i actituds pròpies per al treball en equip.
• Potenciar les actituds i adquirir metodologia per al desenvolupament de la creativitat i la innovació a la cuina.
• Assolir els coneixements, les habilitats i les actituds per esdevenir protagonista del teu propi futur en el món de la cuina professional.
 

Titulació obtinguda

Títol propi de Diploma atorgat per CIB.

Professorat

Director del programa: Pep Nogué. Cuiner, professor de cuina i divulgador gastroalimentario. Va començar la seva marxa en el món de la cuina molt jove, en un restaurant de cuina popular que va despertar el seu amor per la cuina tradicional. Més tard, després de passar per l'Escola d'Hostaleria de Girona, va entrar a formar part de la cuina del Celler de Can Roca, on va passar 13 anys treballant. El 2004, buscant nous horitzons, va deixar la cuina del Celler i va emprendre el seu camí en la formació culinària passant per diferents escoles de Girona i Barcelona. Pep és consultor d'empreses agroalimentàries i de restauració, i també dedica el seu temps a l'escriptura de llibres i a la comunicació en ràdio i televisió.

Horari

De dilluns a divendres de 8h a 14h o de 15: 00h a 21: 00h.
Diploma Xef d'Alta Cuina
Culinary Institute of Barcelona CIB
Campus i seus: Culinary Institute of Barcelona CIB
Culinary Institute of Barcelona CIB
C/ Santander 49-51 08020 Barcelona
Sol·licita informació
X