Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi

Curs d'especialització en Alta cuina

Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi

Descripció

L'objectiu del curs és aprofundir en l'alta cuina i la cuina d'avantguarda i adquirir un elevat grau d'experiència professional.

L'estructura del programa permet consolidar els coneixements adquirits, desenvolupar el sentit de la responsabilitat, conèixer l'entorn professional i potenciar les habilitats creatives a la cuina.



Informació complementària:

Durant el període d'aprenentatge a l'escola els estudiants estaran tutoritzats en el seu progrés professional i en l'orientació del seu stage.

Temari del curs

El programa està estructurat en dos blocs:
1. Formació a l'escola
  • Seminaris pràctics
  • Cuina tradicional
  • Cuina d'autor
  • Pastisseria de restaurant
  • Procés creatiu de plats
  • Projecte de curs
2. Stage en un restaurant gastronòmic de reconegut prestigi nacional o internacional

Requisits

Titulats en hostaleria, CFGM Cuina i gastronomia, CFGS en Gatronomía i restauració, professionals de la cuina amb més de 2 anys d'experiència.

Horari/Torn

Matí, de dilluns a divendres, d'octubre a febrer

Durada

350 Hores de sessions d'aula, taller i restaurant, visites professionals a empreses del sector

Titulació obtinguda

diploma de Jesuïtas Sarrià -
Sant Ignasi, Escola
Superior Hosteleria
y Turismo

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'especialització en Alta cuina

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'especialització en Alta cuina