Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
Curs
Presencial
  • Barcelona
consultar preu

Descripció

objectiu

L'objectiu del curs és aprofundir en l'alta cuina i la cuina d'avantguarda i adquirir

un elevat grau d'experiència professional.

L'estructura del programa permet consolidar els coneixements adquirits, desenvolupar el sentit de la responsabilitat, conèixer l'entorn professional i potenciar les habilitats creatives a la cuina.



informació complementària

Durant el període d'aprenentatge a l'escola els estudiants estaran tutoritzats en el seu progrés professional i en l'orientació del seu stage.

Veure més

Temari del curs

El programa està estructurat en dos blocs:
1. Formació a l'escola
   seminaris pràctics
   cuina tradicional
   Cuina d'autor
   Pastisseria de restaurant
   Procés creatiu de plats
   Projecte de curs
2. stage
En un restaurant gastronòmic de reconegut prestigi
Veure més

Requisits

titulats en hostaleria. cfgm cuina i gastronomia. cfgs en ​​gatronomía i restauració. professionals de la cuina amb més de 2 anys d'experiència.

Horari/Torn

Matí,
de dilluns
a divendres.
D?octubre a febrer

Durada

350
Hores de
sessions
d?aula taller i
restaurant,
visites
professionals a
empreses del
sector
6
Mesos stage
professional

Titulació obtinguda

diploma de Jesuïtas Sarrià -
Sant Ignasi, Escola
Superior Hosteleria
y Turismo

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Alta cuina

També et recomanem aquests cursos