Curs d'especialització en Alta cuina

Curs
Presencial
1 anys
entre 500 € i 1000 €

Descripció

L'objectiu del curs és aprofundir en l'alta cuina i la cuina d'avantguarda i adquirir un elevat grau d'experiència professional.
L'estructura del programa permet consolidar els coneixements adquirits, desenvolupar el sentit de la responsabilitat, conèixer l'entorn professional i potenciar les habilitats creatives a la cuina.

Informació complementària:
Durant el període d'aprenentatge a l'escola els estudiants estaran tutoritzats en el seu progrés professional i en l'orientació del seu stage.

Temari

El programa està estructurat en dos blocs:
1. Formació a l'escola
  • Seminaris pràctics
  • Cuina tradicional
  • Cuina d'autor
  • Pastisseria de restaurant
  • Procés creatiu de plats
  • Projecte de curs
2. Stage en un restaurant gastronòmic de reconegut prestigi nacional o internacional

Requisits

Titulats en hostaleria, CFGM Cuina i gastronomia, CFGS en Gatronomía i restauració, professionals de la cuina amb més de 2 anys d'experiència.

Durada

350 Hores de sessions d'aula, taller i restaurant, visites professionals a empreses del sector

Titulació obtinguda

diploma de Jesuïtas Sarrià - Sant Ignasi, Escola Superior Hosteleria y Turismo

Pràctiques

6 Mesos stage professional
Campus i seus: Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
C/ Carrasco i Formiguera, 32 08017 Barcelona
Cursos més populars
X