Universidad Abat Oliba CEU

Doble Grau en Direcció d'Empreses + Economia i Gestió (International Business)

Universidad Abat Oliba CEU

Grau
Presencial
Oficial / Homologat
9.195 €

Descripció

La Universitat Abat Oliba CEU porta més de tres dècades impartint estudis d'administració i direcció d'empreses. Amb aquest doble grau es proporciona una visió integral i profunda de l'estructura empresarial, molt valorada en el mercat laboral actual. Combina matèries empresarials, jurídiques i econòmiques. A més, proporciona els coneixements necessaris per a l'anàlisi i investigació dels factors que intervenen en els processos econòmics, fent servir tècniques matemàtiques, estadístiques i sociològiques.

S'adquireixen competències en les àrees d'el comerç, la comptabilitat, les finances, la fiscalitat, l'economia, la logística i el màrqueting, tot en un àmbit internacional. El pla d'estudis d'aquest doble grau es centra en quatre eixos principals: la formació acadèmica de qualitat, el desenvolupament de competències personals i col·lectives, la internacionalització de l'currículum i les pràctiques professionals, i iniciativa empresarial.

Aquesta doble titulació forma futurs professionals en l'àmbit de l'organització, gestió i administració d'empreses, emfatitzant aspectes diferencials que s'han de tenir en compte a l'hora de prendre decisions en empreses que treballen en mercats globals. La Universitat Abat Oliba CEU és pionera en la metodologia que permet combinar dues titulacions i obtenir en cinc anys dos carreres universitàries.
Veure més

Destinataris

L'estudiant ha de tenir interès per aspectes relacionats amb l'economia, el funcionament de l'empresa i la seva gestió. Ha de tenir facilitat per comprendre la funció social de l'empresa, l'anàlisi de problemes, el seu diagnòstic i la proposició de solucions; capacitat analítica, de síntesi i de relació amb el grup; facilitat de comprensió i d'abstracció; facilitat d'expressió; sociabilitat; una àmplia visió de món i perspectiva sobre la seva possible evolució.

És també d'interès i necessitat el coneixement d'un altre idioma (preferentment l'anglès), així com tenir aptitud per comunicació.

Objectius

• Disposar d'un llenguatge econòmic i empresarial depurat, és a dir, tenir un coneixement sòlid dels conceptes i instruments fonamentals de gestió aplicables a les àrees funcionals de l'empresa.

• Disposar d'una visió de conjunt de les organitzacions i de l'entorn en què desenvolupen la seva activitat i sobre el qual estan constituïdes.

• Estar capacitat / da per a comprendre el funcionament de l'economia i com afecten els canvis que es produeixen en aquesta en la presa de decisions empresarials.

• Desenvolupar les capacitats i habilitats necessàries per aplicar els coneixements adquirits i estar en condicions d'arribar a exercir les activitats professionals pròpies en els diferents àmbits de la direcció d'empreses.

Preu

9.195 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Doble Grau en Direcció d'Empreses + Economia i Gestió (International Business)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Doble Grau en Direcció d'Empreses + Economia i Gestió (International Business)