Doble Grau en Dret + Direcció d'Empreses

1041 Persones estan visitant aquest curs
Preu 12.831 €
Sol·licita informació
Universitat Abat Oliba CEU (UAO)
Doble Grau en Dret + Direcció d'Empreses
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
5 anys
Preu 12.831 €

Descripció

Fa més de tres dècades que la Universitat Abat Oliba CEU ha format professionals del Dret, així com de les Ciències Empresarials. Per aquest motiu, ofereix aquesta doble titulació amb l'objectiu de formar futurs professionals amb un coneixement profund del dret i de l'activitat econòmica i empresarial, de manera que adquireixin la màxima competència en ambdues àrees.

El Doble Grau en Dret i Direcció d'Empreses prepara l'alumne per tal que pugui desenvolupar la seva carrera en qualsevol dels dos camps, combinant coneixements jurídics i econòmics que li proporcionaran una visió integral i profunda de l'estructura empresarial, molt valorada en el mercat laboral.

Les perspectives professionals del Doble Grau en Dret i Direcció d'Empreses permeten que els graduats treballin i desenvolupin funcions en la creació, la direcció i l'assessorament jurídic a empreses o institucions públiques i privades. A més, la metodologia docent de la UAO CEU, basada en tutories personalitzades, pràctiques en empreses i estades en universitats estrangeres, permetrà que l'alumne s'incorpori al mercat laboral en les millors condicions.

En definitiva, ofereix un pla d'estudis pensat per a satisfer l'exigència que suposa la responsabilitat de formar excel·lents professionals per a l'empresa del segle XXI.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Doble Grau en Dret + Direcció d'Empreses
Universitat Abat Oliba CEU (UAO)
Campus i seus: Universitat Abat Oliba CEU (UAO)
Universitat Abat Oliba CEU
Bellesguard, 30 08022 Barcelona
Sol·licita informació
X