Universidad Abat Oliba CEU

Doble grau en Periodisme + Ciències Polítiques

Universidad Abat Oliba CEU

Grau
Presencial
378 Crèdits
10.179 €

Descripció

La Universitat Abat Oliba CEU uneix la llarga tradició en estudis de Ciències Polítiques als innovadors estudis en Periodisme, caracteritzats per la internacionalització, la pràctica de la producció periodística, l'orientació emprenedora i l'anàlisi de la realitat. Per això ofereix ara aquesta doble titulació en Periodisme i Ciències Polítiques, amb l'objectiu de formar futurs professionals del periodisme que, a més, tinguin un profund coneixement de l'àmbit de la ciència política, tant de caràcter teòric com pràctic, de manera que adquireixin la màxima competència en ambdues àrees.

Amb aquest doble grau, l'alumne desenvoluparà les seves capacitats de producció periodística, juntament amb les seves capacitats analítiques i les iniciatives emprenedores; es convertirà en un expert dels moviments, agents i activitats del món polític i adquirirà la capacitació necessària per gestionar els afers públics amb professionalitat, eficiència i equitat. Tot plegat en el marc d'una projecció internacional i de la realització de pràctiques en institucions públiques, ONG i partits i fundacions polítiques.

El Grau en Ciències Polítiques s'imparteix en règim semipresencial, la qual cosa permet compatibilitzar-lo fàcilment amb el Grau en Periodisme.
Veure més

Preu

10.179 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Doble grau en Periodisme + Ciències Polítiques

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Doble grau en Periodisme + Ciències Polítiques