Doble Grau en Humanitats i Periodisme

1053 Persones estan visitant aquest curs
entre 5.000 € i 10.000 €
Sol·licita informació
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Doble Grau en Humanitats i Periodisme
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
374 crèdits
entre 5.000 € i 10.000 €

Descripció

Aquest programa d'estudis simultanis és un programa especial de grau, de doble formació, que permet als estudiants obtenir dues titulacions en un període de cinc anys. S'organitza a partir d'el grau en Humanitats i de el grau en Periodisme i combina els dos plans d'estudis, que es cursen simultàniament. La complementarietat entre les dues titulacions és molt valuosa en el món laboral.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Presencial

Idiomes en els quals s'imparteix

Català, castellà i anglès (depenent de l'assignatura).

Objectius

Humanitats
Comprendre i interpretar d'una manera raonada i pertinent textos escrits i discursos orals (conferències, debats, etc.) i altres documents (imatges, mapes, etc.) de caràcter acadèmic.
Saber sintetitzar adequadament i integrar la informació continguda en textos escrits, discursos orals i documentació en formats visuals.
Justificar amb arguments consistents les pròpies opinions i defensar-se davant un públic expert i profà en la matèria.
Comunicar-se amb propietat oralment i per escrit en català i en castellà, així com saber utilitzar correctament la llengua anglesa amb finalitats acadèmiques.
Familiaritzar-se amb l'aprenentatge i ús d'una segona llengua estrangera.
Utilitzar les eines informàtiques, amb les seves corresponents aplicacions, necessàries per a l'activitat acadèmica i professional en les humanitats.
Periodisme
Saber redactar i elaborar productes periodístics escrits i audiovisuals en els diversos gèneres (informació estricta, reportatge, article d'opinió, etc.).
Tenir habilitat per utilitzar les tecnologies bàsiques que incorporen els diversos suports i / o plataformes de difusió impresa o electrònica.
Haver adquirit un bagatge intel·lectual suficient per poder desenvolupar-se en un món complex.
Haver assumit els principis ètics que es deriven de la consideració de la informació com un bé social bàsic en una societat democràtica.

Titulació obtinguda

Doble Grado en Humanidades y Periodismo

Perspectives laborals

Humanitats Turisme cultural. Conservació i promoció de l'patrimoni. Gestió cultural (administració pública i empresa privada). Periodisme, comunicació i divulgació en l'àmbit cultural. Cooperació i desenvolupament. Tasques editorials de tot tipus (edicions crítiques, cura d'edicions, direcció i gestió de catàlegs i fons editorials, correcció d'estil ...). Elaboració, gestió i divulgació de continguts culturals mitjançant plataformes i sistemes virtuals, digitals o electrònics. Comissariat d'exposicions i conservació en el sector museístic. Informació i comunicació en l'àmbit de la cultura. Qualsevol activitat professional relacionada amb les indústries culturals Ensenyament. periodisme Informació periodística. Professional de l'periodisme en qualsevol suport mediàtic que desenvolupa la seva activitat creant continguts d'actualitat i usant els diversos gèneres que són propis dels mitjans informatius.

Promocions

  • Beques i ajuts per a estudiants de grau
  • Beques i ajuts per a estudiants de màster
  • Beques i ajuts per a estudiants de doctorat
  • Altres beques i ajuts Préstecs per a estudiants universitaris

Horari

Matí i tarda (dedicació a temps complet); matí o tarda (dedicació a temps parcial amb matrícula limitada a el nombre màxim de crèdits autoritzat per la normativa).
Doble Grau en Humanitats i Periodisme
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Campus i seus: Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Plaça de la Mercè, 10-12 08005 Barcelona
Sol·licita informació
X