Grado en Filosofía

1033 Persones estan visitant aquest curs
entre 2.500 € i 5.000 €
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Universitat Abat Oliba CEU (UAO)
Grado en Filosofía
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial | Semi-presencial | Distància
Barcelona
240 crèdits
entre 2.500 € i 5.000 €

Descripció

1. Grau en Filosofia
Nou grau universitari en Filosofia, fonamentat en la filosofia cristiana i realitzat conjuntament per la Universitat Abat Oliba CEU (UAO CEU) i la Universitat Catòlica d'Àvila (UCAV).
2. Metodologia
El grau en Filosofia es pot seguir presencialment o a distància. L'estudiant té l'opció d'anar a classe de dilluns a divendres a la Universitat Abat Oliba CEU o de seguir-ho des de qualsevol part del món gràcies a la seva plataforma d'ensenyament en línia. Aquest format permet compaginar aquest grau amb altres estudis o amb l'activitat laboral. 
3. Itinerari complet
En acabar el grau, els estudiants podran cursar, en el mateix format metodològic, el màster universitari en Estudis Humanístics i Socials de la UAO CEU. Aquest màster permet introduir-se en la recerca filosòfica prenent com a referent el pensament antropològic i polític de sant Tomàs d'Aquino.
L'alumne o alumna pot culminar aquest itinerari filosòfic al programa de doctorat d'Humanitats per al Món Contemporani de la CEU Escola Internacional de Doctorat (CEINDO).
4. UCAV
El grau en Filosofia l'organitzen la UAO CEU i la Universitat Catòlica Santa Teresa de Jesús d'Àvila (UCAV), una universitat de l'Església Catòlica ubicada a Àvila (Castella i Lleó) que destaca per la seva experiència en ensenyament a distància.
La UCAV té tres facultats: Ciències Socials i Jurídiques, Ciències i Arts, i Ciències de la Salut.
5. Professorat
La majoria del professorat del grau en Filosofia pertany a la coneguda com a Escola Tomista de Barcelona, present en diverses universitats del món (Universitat Abat Oliba CEU, Universitat de Barcelona, Universitat Eclesiàstica San Dámaso de Madrid, Universitat de Los Andes de Xile, etc.), i impartirà docència des de les seves seus.
A més, també pertanyen a l'equip docent professors de Filosofia de la Universitat Catòlica d'Àvila i de l'Institut CEU d'Humanitats Ángel Ayala.
6. Activitats formatives complementàries
Com que gran part del professorat pertany a grups de recerca consolidats i a xarxes universitàries com ICUSTA (International Council of Universities in the Spirit of Saint Thomas Aquinas), l'estudiant pot participar en activitats acadèmiques complementàries, com seminaris, jornades i congressos internacionals. Això li permet iniciar-se en tasques de recerca presentant comunicacions, publicant en actes de congressos o en revistes filosòfiques, etc., a més de compartir l'aprenentatge amb una comunitat acadèmica més àmplia. A més, s'oferiran diplomes d'especialització, com el de teologia.
7. Itinerari complet
Itinerari complet amb el màster universitari en Estudis Humanístics i Socials, de caràcter multidisciplinari i orientat a promoure l'accés a un programa de doctorat en l'àmbit de les humanitats i de les ciències socials.
8. Convenis internacionals
La UAO CEU ofereix la possibilitat de fer intercanvis internacionals dins de la Unió Europea, als països següents: Alemanya, Polònia, Irlanda, Holanda, França, Itàlia i Àustria.
També ofereix convenis fora de la Unió Europea, als països següents: els Estats Units, Colòmbia, l'Argentina i Mèxic.

Competències per a les quals et prepara el curs

El o la estudiante que obtiene el título oficial de graduado en Filosofía por la Universitat Abat Oliba CEU puede desarrollar su profesión en los siguientes ámbitos: profesor de enseñanza secundaria profesor e investigador universitario gestor cultural editor y asesor editorial asesor cultural, ético, político, etc.

Requisits

Tener interés en cursar el grado clásico de Filosofía desde una perspectiva de filosofía cristiana. Docentes de educación secundaria. Profesionales interesados en alcanzar una formación filosófica complementaria a su dedicación profesional.    

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Perspectives laborals

El o la estudiante que obtiene el título oficial de graduado en Filosofía por la Universitat Abat Oliba CEU puede desarrollar su profesión en los siguientes ámbitos: profesor de enseñanza secundaria profesor e investigador universitario gestor cultural editor y asesor editorial asesor cultural, ético, político, etc.

Preu

entre 2.500 € i 5.000 €
Una vez formalizada la reserva de plaza, el importe restante de la titulación se podrá pagar de las siguientes formas: PAGO ÚNICO La realización del pago único conlleva un descuento del 5 % del importe de la matrícula. PAGO FRACCIONADO Pago fraccionado de la matrícula en cinco cuotas por curso. PAGO MENSUAL En 10 cuotas a través de financiación bancaria especial al 0 % de interés. También conlleva el descuento del 5 % del importe de la matrícula. NUEVOS ACUERDOS DE FINA

Lloc on s'imparteix el curs

30 Carrer de Bellesguard
Grado en Filosofía
Universitat Abat Oliba CEU (UAO)
Campus i seus: Universitat Abat Oliba CEU (UAO)
Universitat Abat Oliba CEU
Bellesguard, 30 08022 Barcelona
Sol·licita informació
X