Grau en Ciència i Tecnologia dels aliments

Facultat de Veterinària (UAB)

Grau
Presencial
Oficial / Homologat
240 Crèdits
  • Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
consultar preu

Descripció

La recerca en tecnologia alimentària és un element essencial en el camp de la ciència. És fonamental per a la producció d'aliments, no només en quantitat i salubritat, sinó en qualitat, i estudia perspectives de producció sostenibles i adaptables a les necessitats i exigències del món actual. Exerceix també un paper fonamental en la vessant biomèdica, en la potenciació de la salut i en la prevenció de malalties.



El grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments com a objectiu formar professionals amb una visió global del món agroalimentari i competents en les responsabilitats que s'exigeixen en l'actualitat en la primera indústria transformadora mundial d'àmbit global.

Veure més

Idiomes en què s'imparteix

Català i castellà i/o anglès.

Tipus d'avaluació

La metodologia dels crèdits ECTS implica una avaluació continuada, en la qual es valora tota la feina desenvolupada per l'estudiant a partir de les classes rebudes, les pràctiques i les presenta

Durada

4 anys

Titulació obtinguda

Títol oficial

Perspectives laborals

El seguiment dels estudis capacita per a la inserció laboral en els àmbits dedicats a:

- La producció de matèries primeres,
- L'elaboració d'aliments i de substàncies afins segurs i nutritius,
- La gestió i el control de la qualitat,
- El desenvolupament de nous productes i processos,
- L'assessorament legal al productor ia la societat en general.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Grau en Ciència i Tecnologia dels aliments

També et recomanem aquests cursos

Grau en Ciència i Tecnologia dels aliments