Facultat de Veterinària (UAB)

Grau en Ciència i Tecnologia dels aliments

Facultat de Veterinària (UAB)

Grau
Presencial
Oficial / Homologat
240 Crèdits
  • Cerdanyola del Vallès (Barcelona)

Descripció

La recerca en tecnologia alimentària és un element essencial en el camp de la ciència. És fonamental per a la producció d'aliments, no només en quantitat i salubritat, sinó en qualitat, i estudia perspectives de producció sostenibles i adaptables a les necessitats i exigències del món actual. Exerceix també un paper fonamental en la vessant biomèdica, en la potenciació de la salut i en la prevenció de malalties.



El grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments com a objectiu formar professionals amb una visió global del món agroalimentari i competents en les responsabilitats que s'exigeixen en l'actualitat en la primera indústria transformadora mundial d'àmbit global.

Veure més

Idiomes en què s'imparteix

Català i castellà i/o anglès.

Tipus d'avaluació

La metodologia dels crèdits ECTS implica una avaluació continuada, en la qual es valora tota la feina desenvolupada per l'estudiant a partir de les classes rebudes, les pràctiques i les presenta

Durada

4 anys

Titulació obtinguda

Títol oficial

Perspectives laborals

El seguiment dels estudis capacita per a la inserció laboral en els àmbits dedicats a:

- La producció de matèries primeres,
- L'elaboració d'aliments i de substàncies afins segurs i nutritius,
- La gestió i el control de la qualitat,
- El desenvolupament de nous productes i processos,
- L'assessorament legal al productor ia la societat en general.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Grau en Ciència i Tecnologia dels aliments

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Grau en Ciència i Tecnologia dels aliments