Grau en Ciència i Tecnologia dels aliments

Grau
Oficial / homologat
Presencial
240 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

La recerca en tecnologia alimentària és un element essencial en el camp de la ciència. És fonamental per a la producció d'aliments, no només en quantitat i salubritat, sinó en qualitat, i estudia perspectives de producció sostenibles i adaptables a les necessitats i exigències del món actual. Exerceix també un paper fonamental en la vessant biomèdica, en la potenciació de la salut i en la prevenció de malalties.

El grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments com a objectiu formar professionals amb una visió global del món agroalimentari i competents en les responsabilitats que s'exigeixen en l'actualitat en la primera indústria transformadora mundial d'àmbit global.

Idiomes en els quals s'imparteix

Català i castellà i/o anglès.

Durada

4 anys

Titulació obtinguda

Títol oficial

Perspectives laborals

El seguiment dels estudis capacita per a la inserció laboral en els àmbits dedicats a: - La producció de matèries primeres, - L'elaboració d'aliments i de substàncies afins segurs i nutritius, - La gestió i el control de la qualitat, - El desenvolupament de nous productes i processos, - L'assessorament legal al productor ia la societat en general.

Tipus d'avaluació

La metodologia dels crèdits ECTS implica una avaluació continuada, en la qual es valora tota la feina desenvolupada per l'estudiant a partir de les classes rebudes, les pràctiques i les presenta
Grau en Ciència i Tecnologia dels aliments
Facultat de Veterinària (UAB)
Campus i seus: Facultat de Veterinària (UAB)
Facultat de Veterinària (UAB)
Edifici V, Campus de la UAB 08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Cursos més populars
X