Universitat de Lleida (UdL)

Ciència i Tecnologia d'Aliments

Universitat de Lleida (UdL)

Descripció

OBJECTIUS FORMATIUS

El graduat o graduada en Ciència i Tecnologia de

Aliments desenvolupa el seu treball en l'àmbit de les

empreses alimentàries, principalment en els processos

de fabricació, gestió de la producció, control

de qualitat, anàlisi i inspecció i control ofi cial de

aliments i d'indústries alimentàries, així com en

la investigació i desenvolupament de nous productes.

Amb aquesta fi nalidad es posseeix una formació en ciència

bàsica, ciència dels aliments, nutrició i salut, seguretat

alimentària, tecnologia d'aliments i gestió

de qualitat. A més, s'adquireixen habilitats per la

comunicació i l'actuació professional.





COMPETÈNCIES ADQUIRIDES

Avaluar matèries primeres, ingredients, additius i uns altres

materials d'ús en la indústria agroalimentària.

Defi nir els sistemes d'anàlisis i gestió de qualitat en

la indústria alimentària.

Dimensionar línies de producció.

Dirigir indústries alimentàries.

Divulgar i realitzar educació alimentària.

Formular aliments.

Gestionar la seguretat alimentària.

Planifi car processos de fabricació d'aliments.

Seleccionar equipament i organitzar les línies de

fabricació i envasat d'aliments.



SORTIDES PROFESSIONALS

Anàlisi i control de qualitat dels aliments.

Dietètica i nutrició humana.

Empreses i indústries agroalimentàries o organismes

públics relacionats amb l'alimentació en diferents

aspectes.

Gestió econòmica i mercats.

Legislació, documentació i normalització alimentària.

Matèries primeres, ingredients i additius alimentaris.

Operacions de post-processament i sistemes de

processament en la indústria.

Seguretat i higiene alimentàries.

Veure més

Temari del curs

http://www.cta.udl.cat/

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Ciència i Tecnologia d'Aliments

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Ciència i Tecnologia d'Aliments