Grau en Dret i Administració i Direcció d'Empreses o Economia

1089 Persones estan visitant aquest curs
Preu 1.962 €
Sol·licita informació
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Grau en Dret i Administració i Direcció d'Empreses o Economia
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
481 crèdits
Preu 1.962 €

Descripció

El doble grau té un pla d'estudis adaptat a l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior que permet obtenir les dues titulacions, el grau en Dret i el grau en Administració i Direcció d'Empreses (ADE) o Economia, en un període de cinc anys i un trimestre acadèmics.

Es tracta d'una doble formació de caràcter econòmic i jurídic amb una excel·lent complementarietat formativa i una elevada demanda professional.
 

Els estudis tenen el mateix nivell d'exigència acadèmica que els actuals graus en Dret i en Administració i Direcció d'Empreses o Economia que s'imparteixen a la UPF, i a més tenen el valor afegit que sorgeix de la combinació d'aquests estudis.

El pla d'estudis està dissenyat de tal manera que els tres primers anys es cursen assignatures de Dret i assignatures comunes d'Administració i Direcció d'Empreses i d'Economia. D'aquesta manera l'estudiant pot esperar al quart curs per especialitzar-se i optar pel doble grau en Dret i Administració i Direcció d'Empreses o pel doble grau en Dret i Economia.

El doble grau es cursa parcialment en anglès, i gran part dels professors que hi imparteixen docència són estrangers.

 

Competències per a les quals et prepara el curs

Desenvolupar la capacitat de raonament autònom Ser capaços de treballar en equip Comprendre i interpretar de manera pertinent i raonada textos de nivell de caràcter econòmic i jurídic

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Català, castellà i anglès (depenent de l'assignatura)

Durada

Cinc anys i un trimestre acadèmic

Titulació obtinguda

Doble Grau en Dret i Administració i Direcció d'Empreses o Economia

Perspectives laborals

El doble grau en Dret i Administració i Direcció d'Empreses o Economia de la UPF permet obtenir un perfil professional altament demanat per les empreses, els organismes i les institucions, com ja ha demostrat en els darrers anys la doble llicenciatura en Dret i Administració i Direcció d'Empreses de la UPF. Amb aquesta doble formació s'assegura una ràpida incorporació al món laboral. A més, en el sisè any d'aquests estudis es podrà aprofitar per cursar un màster i, en particular, el màster necessari per a l'exercici de les professions d'advocat o de procurador. Principals sortides professionals: advocat, procurador, funcionari públic, jutge, notari, registrador, fiscal, personal acadèmic i investigador, inspector d'Hisenda, inspector de Treball, membre del cos diplomàtic, funcionari d'organitzacions internacionals, consultor jurídic, empleat de banca, de serveis financers o d'assegurances, assessor jurídic d'organitzacions no governamentals.

Horari

Matí i tarda (dedicació a temps complet)
Grau en Dret i Administració i Direcció d'Empreses o Economia
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Campus i seus: Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Plaça de la Mercè, 10-12 08005 Barcelona
Sol·licita informació
X