Descripció


El grau d'Estadística Aplicada proporciona als estudiants una formació en estadística amb una elevada capacitat analítica, de comunicació i objectivitat. Els estudiants es convertiran experts en l'ús de les eines quantitatives en què es basa la investigació experimental.Aquest grau s'imparteix conjuntament amb la Universitat de Vic (UVic) .A diferència d'altres graus existents, aquest grau aposta per un perfil aplicat i orientat cap al treball en equips multidisciplinaris, responent així a les necessitats de l'exercici professional de l'Estadística. El grau d'Estadística Aplicada permet una especialització en diverses àrees: Bioinformàtica (UVic), Economia financera (UAB), Demografia (UAB), Estadística aplicada a les Ciències de la Salut (UAB) i Indústria i Tecnologia (UVic).


Veure més

Destinataris

El perfil de l'estudiant d'aquesta titulació és el d'una persona amb les característiques següents:      Curiositat, capacitat d'observació i d'anàlisi dels fenòmens.

      Capacitat de raonament lògic i anàlisi rigorosa.

      Interès científic.

      Interès per les noves tecnologies.

      Certa facilitat per a les matemàtiques.És convenient tenir una bona preparació en física i en matemàtiques, i estar disposat a fer un treball regular i continuat al llarg de tot el curs.

Veure més

Idiomes en què s'imparteix

Català, castellà, anglès

Places

70

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Grau de Física

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos