Comptabilitat

1046 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Estudios de Empresa. Escuela de formación empresarial
Comptabilitat
Sol·licita informació
Curs
On-line | Distància
150 hores
Consulteu el preu

Descripció

El nostre curs t'aporta una sòlida formació en el coneixement de les noves noves tècniques Comptables, que sens dubte et donaran noves possibilitats professionals.

Temari

Comptabilitat general. Objectiu: Proporcionar els coneixements suficients i necessaris per a consolidar les bases de la ciència comptable i permetre a l'alumne que es mogui amb seguretat a l'Àrea de la comptabilitat de l'empresa.

Pla de comptabilitat. Objectiu: Aconseguir el coneixement i posterior aplicació de PGC que pretén harmonitzar la informació comptable amb l'actual legislació mercantil i amb els principis que regeixen a la CEE.

Comptabilitat de Societats. Objectiu: Estudi de la problemàtica comptable dels diferents tipus de societats mercantils tenint en compte el règim jurídic que li correspon.

Titulació Un cop superat el curs rebràs el diploma d'Estudis d'Empresa com Tècnic comptable. 

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Objectius

L'objectiu del curs és que l'alumne adquireixi els coneixements suficients per portar la comptabilitat d'una empresa d'acord amb el nou Pla General de Comptabilitat per a petites i mitjanes empreses. És a dir, que sigui capaç d'elaborar un balanç i un compte de resultats a partir del registre de les operacions diàries pròpies de l'activitat de l'empresa.

Per tant, va dirigit tant als que no posseeixen coneixements de comptabilitat, o només tenen nocions bàsiques i volen ampliar els seus coneixements, com als que exerceixen funcions específiques en altres àrees de l'empresa i necessiten entendre el procés d'elaboració de la informació comptable.

Perspectives laborals

Un cop finalitzat el curs, i amb els coneixements adquirits, l'alumne tindrà més possibilitats d'aconseguir estabilitat professional: Iniciar una activitat com a autònom creant seu despatx comptable Millorar la seva situació laboral, Accedir a un lloc de treball com a comptable I sobretot tenir una professió "Tècnic comptable".
Comptabilitat
Estudios de Empresa. Escuela de formación empresarial
Campus i seus: Estudios de Empresa. Escuela de formación empresarial
Estudios de Empresa. Escuela de formación empresarial
Paseo Fabra i Puig, 10-12 08008 Barcelona
Sol·licita informació
X