Màster en Direcció Financera

Preu 13.700 €
Sol·licita informació
EADA Business School
Màster en Direcció Financera
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
Preu 13.700 €

Descripció

Característiques:
• Certified European Financial Analyst (CEFA): T'ajuda a preparar gran part de l'Certificat Europeu d'Analista Financer.
• Expert en Valoració d'Empreses (CEVE): T'ajuda a preparar gran part de l'Certificat.
• Presa de decisions analítiques i estratègiques: El Màster en Direcció Financera està enfocat en aquest tipus de decisions per assumir el rol de Director Financer.
• Millora la teva capacitat d'interactuar en altres àrees i aportar valor a l'negoci amb el Mòdul Fonamental de Visió Global de l'Negoci.
• Desenvolupament de les teves Habilitats Directives i Executive Coaching: Inclou un programa de Desenvolupament d'Habilitats Directives i Executive Coaching totalment personalitzat.
EADA i l'Institut Espanyol d'Analistes Financers (IEAF) s'han aliat per facilitar el teu accés als principals certificats professionals obligatoris per treballar en el sector Financer i d'Inversió. Per obtenir-los l'alumne haurà d'aprovar tant els exàmens requerits en el programa d'EADA com els que realitza el IEAF.
certificacions Professionals
Certified European Financial Analyst, CEFA
Certificació professional internacional atorgada per l'European Federation of Financial Analyst Societies (EFFAS) que permet fer front a les presents exigències reguladores obligatòries de les Comissions de l'Mercat de Valors Mobiliaris (CNMV) en països com Àustria, França, Espanya, Grècia, Malta, Portugal i el Regne Unit, com a títol que habilita per a l'exercici de la professió d'assessor i informador financer.
Certificat d'Expert en Valoració d'Empreses, CEVE
Certificació professional atorgada per l'Institut Espanyol d'Analistes Financers (IEAF) que acredita que el candidat posseeix un nivell avançat de formació per exercir de forma professional tasques de valoració d'empreses i actius.

Temari

Estructura del màster:
• Visió estratègica.
• Finances operatives.
• Finances corporatives.
• Finances internacionals.
• Control de gestió.
• Programa de desenvolupament directiu.
• Business Plan: Pla estratègic, Pla financer i Creació de valor.
El desenvolupament de l'lideratge a EADA:
Els diferents rols que pot tenir un mànager en la seva àrea d'expertise, les demandes dels diversos stakeholders, així com les tendències de l'entorn econòmic i social, determinen el model de competències o soft skills que demanden les empreses a un directiu.
Aquestes competències s'adquireixen de manera transversal al llarg de el programa en els seus mòduls residencials i en les diferents sessions d'Executive Coaching mitjançant metodologies vivencials.
EADA Business School és l'única institució a Espanya que compta amb un campus (EADA Residential Training Center), especialment dissenyat per potenciar el lideratge i les habilitats directives en els seus tres àmbits: Leading Oneself, Leading Others and Teams, Leading Organization and Society.

Competències per a les quals et prepara el curs

El que el Màster en Direcció Financera et permetrà fer: Des de la Direcció Financera seràs capaç de prendre les decisions més adequades en cada moment per tal de minimitzar el risc de la companyia, assegurant la liquiditat necessària en el curt i mig termini i maximitzant el seu valor.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol.

Durada

Inici: novembre 21.

Objectius

El Màster en Direcció Financera està orientat a formar als participants en totes aquelles àrees que afecten o es veuen afectades pel departament de finances:
• Des de la perspectiva estratègica: adquirir i ampliar la visió de l'negoci que permeti prendre decisions financeres d'acord amb l'Estratègia de l'empresa.
• Des de la perspectiva d'habilitats directives: desenvolupar competències que ajudin a l'directiu a millorar en aspectes claus de la direcció com poden ser La Negociació, La Comunicació, Gestió d'Equips, Lideratge etc.
• Adquirir i ampliar la visió de l'negoci des d'una perspectiva macroeconòmica, estratègica i transversal, que permeti millorar les decisions preses des de la Direcció Financera.
• Relacionar-se amb la Banca per saber quins productes i terminis són els més adequats en funció de les nostres necessitats reals de liquiditat.
Analitzar la informació dels estats comptables de l'empresa per saber:
o quina és la situació economicofinancera real de la mateixa a nivell de costos, marges etc.
o quina és la necessitat que té l'empresa de préstecs a curt i llarg termini.
• Valorar la pròpia empresa o qualsevol projecte d'inversió que desitgi fer a fi a realitzar operacions corporatives que li generin valor a aquesta.
Saber com reduir els riscos propis de l'empresa mitjançant els mercats financers, tant de tipus d'interès, de commodities o de moneda, entre d'altres.

Promocions

• Descomptes per a antics alumnes: s'oferiran descomptes de el 10% a l'25% depenent de el programa previ realitzat.
• Beques: La Fundació Privada Universitària EADA, a través del seu Programa de Beques, facilita el desenvolupament i el creixement de la carrera professional dels candidats, ja sigui pel seu perfil professional, trajectòria o objectius futurs.
• Diverses opcions de finançament disponibles.

Avantatges del curs

Tindràs accés a l'portal d'ofertes laborals on reclutadors, empreses i headhunters de tot el món publiquen les seves necessitats per incorporar nou talent. Assessorament de carrera professional. Executive Coaching.

Borsa de treball

Catenon col·labora amb EADA Careers a fi de facilitar el contacte dels participants de el programa Màster Executiu en Direcció Financera amb el seu mercat ocupador.

Professorat

Director del màster: Jaume Bonet Pedrol. Jaume Bonet és llicenciat en Ciències Empresarials, MBA per ESADE i va cursar el Programa Internacional de Management a HEC (París) i la London Business School. Jaume acumula una àmplia trajectòria professional com a responsable de finances i administració per conegudes empreses com Arthur Andersen i Cia, Companyia General de Tabacs de Filipines, Creacions Vitorio i Lucchino, Sunce Energies Renovables, Indústries Valls o Hotels Turístics Units (HOTUSA). Actualment és consultor financer i interim manager en direcció financera per a diverses PIME, i dirigeix els Màsters en Finances i Comptabilitat d'EADA.
Màster en Direcció Financera
EADA Business School
Campus i seus: EADA Business School
EADA Business School
C/ Aragó, 204 08011 Barcelona
Sol·licita informació
X