Màster en Project management (Full Time)

1020 Persones estan visitant aquest curs
Més de 10.000 €
Sol·licita informació
EAE Business School Barcelona
Màster en Project management (Full Time)
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
60 crèdits
Més de 10.000 €

Descripció

El dinamisme actual del mercat i l'entorn empresarial provoca que empreses i organitzacions tinguin la necessitat de gestionar multitud de projectes en paral·lel. En aquest entorn, la figura del Project Manager adquireix una importància fonamental en organitzacions i empreses de totes les mides, ja que es tracta d'un perfil clau a l'hora de dissenyar estratègies de negoci eficients que aprofitin tots els recursos que tinguem disponibles. D'altra banda, la globalització, l'aparició de nous competidors o els ràpids canvis d'estratègies empresarials fan que els Directors de Projectes, a més d'haver de disposar d'uns coneixements molt amplis en gestió de projectes, també hagin de tenir molt desenvolupades les seves competències personals i de rendiment.
El Màster en Project Management, responent a aquesta demanda empresarial, està dissenyat per formar directius que sàpiguen dirigir, planificar, organitzar i controlar projectes complexos i de caràcter global de forma eficient i eficaç. Professionals capacitats per dirigir equips de treball sobre la base del desenvolupament d'habilitats directives i tècniques pròpies de directius. En definitiva, Directors de Projecte que sàpiguen com alinear les necessitats actuals de les empreses en la direcció de projectes amb les exigències actuals que planteja l'estàndard global del Project Management Institute (PMI): minimitzar riscos, crear noves oportunitats de negoci i assolir els objectius planificats.

Temari

  • Mòdul 1. Gestió de projectes: estratègia, portafoli i finançament
  • Mòdul 2. Planificació i control de projectes: abast, temps i cost
  • Mòdul 3. Gestió de la qualitat, adquisicions i aspectes legals en projectes
  • Mòdul 4. El factor humà
  • Mòdul 5. Gestió de la integració i el coneixement
  • Mòdul 6. Minor
  • Mòdul 7. TFM

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Prova d'accés

S'ha de realitzar un procés d'admissió.

Metodologia

Full time. Flexible Start Date: Es tracta d'una metodologia innovadora i flexible que permet oferir als alumnes internacionals un sistema d'incorporació contínua de diverses etapes perquè puguin incorporar-se a les classes presencials posterior a l'començament oficial de el programa sense problemes. Per a la convocatòria de maig 2021 ofereixen quatre etapes / dates per l'on-boarding dels alumnes a les classes presencials. Sol·licita informació sobre el teu programa d'interès i un assessor t'informarà sobre les dates d'incorporació previstes.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà.

Durada

Propera convocatòria: Maig i octubre. Durada: 12 mesos.

Objectius

Direcció de projectes.
Gestió estratègica.
Presa de decisions.
Eficiència pressupostària.
Lideratge de persones.
Certificació PMP.

Titulació obtinguda

Doble titulació: Les persones que completin amb èxit el programa obtindrà el títol de Màster en Project Management per EAE Business School i la titulació de la Universitat Politècnica de Catalunya (Campus Barcelona).

Perspectives laborals

Director de Projectes. Director de risc i continuïtat de projectes i negocis. Director de Qualitat. Responsable d'Innovació i interrelació del management amb l'R + D. Director d'Innovació en processos, productes i serveis. Consultoria en Direcció de Projectes.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos en els programes d'EAE.

Preu

Més de 10.000 €
Barcelona: 14000 euros.

Borsa de treball

Servei de Carreres Professions disponible.

Professorat

El claustre de professors del Màster en Project Management està constituït per un excel·lent equip de Doctors, Professors d'Universitat i professionals de reconegut prestigi en cada àrea formativa. Direcció: Marc Barà Iniesta. Oliva González. Josep Maria Galí.
Màster en Project management (Full Time)
EAE Business School Barcelona
Campus i seus: EAE Business School Barcelona
EAE Business School Barcelona
C/ Aragón, 55 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X