Màster en Direcció de recursos humans (Full Time)

1049 Persones estan visitant aquest curs
Preu 15.500 €
Sol·licita informació
EAE Business School Barcelona
Màster en Direcció de recursos humans (Full Time)
Sol·licita informació
Màster
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
10 mesos
Preu 15.500 €

Descripció

Empreses i organitzacions estan més conscienciades que mai que un dels principals actius a l'hora de diferenciar de la resta de competidors resideix en el seu equip de persones i, per tant, en la gestió i direcció del seu departament de Recursos Humans. Les persones són el motor del disseny, la implementació i gestió del projecte empresarial, de manera que és vital que l'empresa estigui orientada cada vegada més al seu treballador. Així, el director de Persones ha de ser un professional capaç de liderar un departament que connecti i treballi amb totes les activitats de negoci de l'empresa i, alhora, sàpiga adaptar-se als canvis de l'entorn. Recursos Humans ha de ser un departament que estigui al cor de l'estratègia de la companyia i de la seva Direcció, i que sigui el motor per generar un avantatge competitiu reconeixible.
El Màster en Direcció de Recursos Humans està dissenyat per formar professionals que sàpiguen donar resposta a les necessitats i reptes del mercat des del punt de vista de la gestió de les persones. Professionals que afrontin els canvis com la millor manera de generar avantatges competitius, que sàpiguen conviure amb les noves tecnologies, que comprenguin a les noves generacions de professionals que s'incorporen al món laboral, que estiguin conscienciats amb la conciliació de la vida professional i laboral des un comportament ètic i que apostin pel desenvolupament, captació i retenció del talent com la millor forma de triomfar al nou ecosistema empresarial.
Estudia el màster en direcció de recursos humans d'EAE. Aprendràs dels millors professionals i sabràs adaptar-te a les necessitats del mercat en cada moment veient com un avantatge competitiu. Alt percentatge d'ocupabilitat.

Temari

Mòdul 1 - Estratègia dels recursos humans
• Fonaments de gestió dels recursos humans 3 ECTS
• Estratègies de recursos humans 3 ECTS
• Ètica professional i responsabilitat social corporativa 3 ECTS

Mòdul 2 - Presa de decisions en recursos humans
• Presa de decisions en RRHH: decisions financeres 3 ECTS
• Presa de decisions en RRHH: decisions basades en dades 3 ECTS

Mòdul 3 - Àrees funcionals dels recursos humans
• Gestió del cicle laboral del capital humà 3 ECTS
• Desenvolupament de persones i gestió del talent 3 ECTS
• Sistemes de compensació 3 ECTS
• Branding de l'ocupador 3 ECTS

Mòdul 4 - Àrees contextuals dels recursos humans
• Impacte socioeconòmic del mercat laboral en l'organització 3 ECTS
• Marc jurídic laboral 3 ECTS
• Direcció global del capital humà 3 ECTS

Mòdul 5 - Efectivitat Organitzacional
• Lideratge, Team Building & Coaching 6 ECTS
• Gestió del canvi 3 ECTS
• Benestar laboral i organitzacions saludables 3 ECTS

Mòdul 6 - Pràctiques externes
• Pràctiques externes 6 ECTS

Mòdul 7 - Treball de fi de màster
• Treball de fi de màster 6 ECTS
• Minor 10 ECTS
Total crèdits 70 ECTS

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Prova d'accés

L'objectiu fonamental del nostre procés d'admissió és assegurar la idoneïtat dels candidats, a través de la seva trajectòria professional i currículum acadèmic.

Metodologia

Full time. Flexible Start Date: Es tracta d'una metodologia innovadora i flexible que permet oferir als alumnes internacionals un sistema d'incorporació contínua de diverses etapes perquè puguin incorporar-se a les classes presencials posterior a l'començament oficial de el programa sense problemes. Per a la convocatòria de maig 2021 ofereixen quatre etapes / dates per l'on-boarding dels alumnes a les classes presencials. Sol·licita informació sobre el teu programa d'interès i un assessor t'informarà sobre les dates d'incorporació previstes.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol.

Durada

Propera convocatòria Barcelona: octubre. Propera convocatòria Madrid: Maig i octubre.

Objectius

• Direcció de persones: Desenvolupar les habilitats directives i competències necessàries per a, com a Responsable de Persones, liderar i promoure els canvis necessaris dins d'una organització.
• Gestió global: Conèixer, comprendre i desenvolupar la importància de la gestió de Recursos Humans en l'estratègia global de l'empresa.
• Organització, execució i control: Aprofundir en les eines i procediments necessaris per a executar les tasques de planificació i control dels Recursos Humans en una empresa.
• Recursos humans en l'era digital: Potenciar les possibilitats de desenvolupament, retenció i captació de talent que ens permeten la tecnologia, a través d'eines i recursos vinculats a la comunicació digital.
• Consultoria estratègica: Desenvolupar la funció de Recursos Humans tant des del punt de vista d'un departament de persones com des de l'òptica de la consultoria de Recursos Humans.
• Planificació: Elaborar les bases estratègiques, en línia amb els objectius de l'empresa, que permetin planificar i anticipar els moviments futurs en l'àmbit de Recursos Humans

Titulació obtinguda

Les persones que completin amb èxit el programa obtindrà el títol de Màster en Direcció de Recursos Humans per EAE Business School i la titulació de la Universitat Politècnica de Catalunya (Campus Barcelona). Per poder obtenir les titulacions que atorguen les universitats cal complir els requisits que demanen aquestes institucions.

Perspectives laborals

El 93% dels alumnes troba feina abans de sis mesos després de finalitzar el programa El 34% va augmentar el seu sou fins a un 30% un any després de finalitzar el màster 67% dels alumnes han aconseguit una oportunitat de treball per algunes de les vies disponibles a través d'EAE Business School el 74% accepta una nova oferta professió després de la seva graduació

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques per a màster i ajudes per als candidats admesos als programes d'EAE.

Borsa de treball

Servei de Carreres Professionals disponible.

Professorat

El claustre de professors del Màster en Direcció de Recursos Humans està constituït per un excel·lent equip de Doctors, Professors d'Universitat i professionals de reconegut prestigi en cada àrea formativa. Els membres del claustre docent posseeixen una àmplia experiència empresarial com a consultors, alts directius o assessors, tant en empreses privades com institucions, com ara: Europcar, Geyser, Accor, ALSA, GAES, IKEA Spain, entre d'altres. Direcció: Javier Crespo. José Luis Pérez Hortes.
Màster en Direcció de recursos humans (Full Time)
EAE Business School Barcelona
Campus i seus: EAE Business School Barcelona
EAE Business School Barcelona
C/ Aragón, 55 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X