EAE Online Blended

Màster en Direcció de recursos humans (distància / online)

EAE Online Blended

Màster
On-line | Distància
50 Crèdits

Descripció

L'entorn actual, fruit de la globalització econòmica, ha dibuixat un nou escenari en el qual les empreses demanden professionals capaços de reflexionar i actuar davant el canvi i de desenvolupar-se en un entorn canviant i altament competitiu.

Amb aquest objectiu, al Màster de recursos humans en línia es potencia la capacitat de planificar i elaborar estratègies eficaces de gestió dels recursos humans que puguin anticipar-se als moviments futurs.

beneficis:

• Alumni: Els més de 74.000 alumnes i antics alumnes d'EAE tenen accés a totes les activitats que organitza Alumni. Poden assistir a trobades formatives per actualitzar o assessorar-se professionalment. També poden compartir amb altres professionals del seu sector i ampliar la seva xarxa de contactes.

• Conferències de Management: Un expert en gestió empresarial comparteix els seus coneixements i experiència en una àrea de management. Ho fa a través d'una sessió gravada o una presentació que estarà disponible al Campus Virtual.

• Pràctiques en empreses: Els estudiants poden complementar els seus estudis realitzant pràctiques laborals. Aquestes poden ser en una de les empreses col·laboradores disponibles a la borsa d'ocupació, o en qualsevol altra de l'elecció del candidat, sempre que sigui possible obrir el conveni.

• Carreres professionals: A més de les pràctiques, l'escola ofereix un servei de carreres professionals per facilitar l'accés a càrrecs qualificats. Els alumnes poden assessorar-se per enfortir les seves candidatures i afrontar amb seguretat entrevistes i processos de selecció.
Veure més

Temari del curs

• Estratègia Empresarial
• Direcció de recursos humans
• Gestió de persones
• Eines de recursos humans
• Negociació i comunicació a les organitzacions
• Recursos humans 2.0
• Habilitats directives

Metodologia

EAE Escola d'Administració d'Empreses ha desenvolupat un nou model pedagògic que es fonamenta en l'aprenentatge pràctic i actiu per part de l'alumne. La metodologia a distància online és flexible i permet que l'alumne pugui anar adquirint els coneixements d'acord a les seves necessitats formatives i de disponibilitat de temps. Aquest nou model formatiu permet l'intercanvi d'experiències amb els professors i altres alumnes. Alhora, posa a l'abast dels participants els recursos d'aprenentatge necessaris que asseguren la millora contínua i l'aplicació immediata del que s'ha après. El Màster s'estructura al voltant de vuit grans eixos formatius que situen l'alumne en el centre de tota l'activitat formativa: Assessor docent actiu. Campus Virtual. Casos d'Estudi en management. Mòduls Online. Aula de debats i anàlisi. Casos pràctics. Simuladors. Pla de Recursos Humans.

Durada

Data d'inici: A consultar. El màster en recursos humans té una càrrega lectiva de 50 crèdits ECTS - European Crédit Transfer System.

Objectius

El Màster de RRHH en línia té com a objectiu el creixement professional dels participants a través del desenvolupament de competències, l'adquisició del coneixement i la presa de decisions estratègiques d'acord amb els objectius generals de l'organització.

Titulació obtinguda

Un cop aprovat l'examen final l'alumne obtindrà el títol de Màster en Direcció de Recursos Humans d'EAE - Escola d'Administració d'Empreses.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos en els programes i màsters d'EAE.

• Beca Desenvolupament Integral Pimes: Dins del seu projecte de formació empresarial superior, EAE ofereix respostes a les necessitats de les pimes. L'enfortiment i la implementació d'estratègies de millora de la competitivitat, el desenvolupament integral de les organitzacions i de les persones que les formen són elements clau en la nostra institució.

• Beca Dona Directiva: Més d'un 40% dels nostres estudiants són dones amb una edat mitjana de 33 anys. Aquesta dada constata la capacitat d'EAE per formar alumnes que estan en plena maduresa professional i personal i que necessitin compaginar les seves activitats familiars, personals i formatives. Amb l'objectiu d'enfortir, impulsar i consolidar l'activitat professional de la dona, EAE presenta un programa d'ajudes per a aquest segment professional. Es valorarà el potencial directiu i la capacitat de lideratge de la candidata com dues qualitats indispensables per a l'estudi de la seva candidatura.

• Beca Discapacitat Acreditada: Per tal de fomentar i contribuir al desenvolupament professional de les persones amb discapacitat, EAE posa en marxa un programa d'ajudes per a aquest col·lectiu.

• Beca Excel·lència Acadèmica EAE: EAE distingirà als alumnes amb millor expedient acadèmic. Els candidats que acreditin tenir un expedient acadèmic superior a un 9,5 de mitjana podran accedir a la Beca Excel·lència Acadèmica EAE.

• Beca Emprenedors: Dirigida a gerents de pimes, autònoms i professionals que vulguin iniciar un projecte empresarial.

• Beca Directius: Orientada a directius, quadres mitjans i professionals qualificats diversos que aspirin a posicions de responsabilitat.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Direcció de recursos humans (distància / online)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Direcció de recursos humans (distància / online)