EAE Online Blended

Màster en Direcció de recursos humans (distància / online)

EAE Online Blended

Màster
On-line | Distància

Descripció

El Màster en Direcció de Recursos Humans té com a objectiu el creixement professional dels participants a través del desenvolupament de competències, l'adquisició del coneixement i la presa de decisions estratègiques d'acord als objectius generals de l'organització.

L'entorn actual, fruit de la globalització econòmica, ha dibuixat un nou escenari en el qual les empreses demanden professionals capaços de reflexionar i actuar davant el canvi i d'desenvolupar-se en un entorn canviant i altament competitiu.

Amb aquest objectiu, en el Màster es potencia la capacitat de planificar i elaborar estratègies eficaces de gestió dels recursos humans que puguin anticipar-se als moviments futurs.

Beneficis:

- Borsa de Treball:

L'alumne interessat podrà incloure el seu currículum vitae a la borsa de treball del curs. L'accés a la borsa de treball es realitza directament a través del campus virtual del curs.

- Newsletter:

De forma periòdica l'alumne rep un newsletter amb informació d'interès i actualitat. Amb articles, notícies, agenda d'esdeveniments, etc. Relacionats amb l'àrea del curs.

Subscripció gratuïta de dos anys revista Harvard Deusto

En matricular-se al curs l'alumne obté una subscripció gratuït durant dos anys de la Revista HARVARD DEUSTO BUSINESS REVIEW. Prestigiosa publicació i referència per als professionals del màrqueting per la seva exhaustiva selecció d'articles escrits pels experts de major prestigi mundial.

- Avantatges Fiscals *

L'import del curs tindrà la consideració de despesa deduïble en l'impost sobre la renda de les persones físiques i sobre societats. Així mateix, considerant la naturalesa de despesa de formació del personal, donaria lloc a una deducció de la quota dels esmentats impostos, d'acord amb la llei vigent.

- Mòduls en línia:

El material del curs es complementa amb un mòdul en línia que té com a objectiu la incorporació de temes que per la seva actualitat o importància són d'interès per a l'alumne.

El màster té una càrrega lectiva de 50 crèdits ECTS - European Credit Transfer System.

* Segons normativa legal vigent

Veure més

Temari del curs

  1. Estratègia Empresarial
  2. Recursos Humans
  3. Direcció de persones en l'organització
  4. Noves Tendències en la Gestió del Capital Humà
  5. Lideratge i Competències Directives
  6. Habilitats Directives
  7. Gestió d'Equips
  8. Relacions Laborals i política retributiva
Veure més

Destinataris

El Màster en Direcció de Recursos Humans es dirigeix ??a professionals amb titulació superior que desitgen:

Conèixer i dominar les tècniques més adequades per a la gestió eficaç dels recursos humans, aportant valor al desenvolupament de negoci.

Desenvolupar les capacitats i habilitats directives necessàries per a la gestió eficaç de les persones en l'organització.

Ampliar o consolidar els seus coneixements en aquesta àrea, amb l'objectiu d'aconseguir una major projecció professional.

Gestionar o dirigir el Departament de Recursos Humans.

Metodologia

EAE - Escola d'Administració d'Empreses ha desenvolupat un nou model pedagògic que es fonamenta en l'aprenentatge pràctic i actiu per part de l'alumne. La metodologia a distància - en línia és flexible i permet que l'alumne pugui anar adquirint els coneixements d'acord a les seves necessitats formatives i de disponibilitat de temps.

Aquest nou model formatiu permet l'intercanvi d'experiències amb els professors i altres alumnes. Alhora, posa a l'abast dels participants els recursos d'aprenentatge necessaris que asseguren la millora contínua i l'aplicació immediata d'allò après.

El Màster s'estructura al voltant de vuit grans eixos formatius que situen l'alumne en el centre de tota l'activitat formativa:

Assessor docent actiu
Campus Virtual
Casos d'Estudi en Management
Mòduls Online
Aula de debats i anàlisi
Casos Pràctics
Simuladors
Pla de Recursos Humans

Titulació obtinguda

Un cop aprovat l'examen final l'alumne obtindrà el títol de Màster en Direcció de Recursos Humans d'EAE - Escola d'Administració d'Empreses.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos en els programes i màsters d'EAE.Beca Desenvolupament Integral Pimes

Dins del seu projecte de formació empresarial superior, EAE ofereix respostes a les necessitats de les pimes. L'enfortiment i la implementació d'estratègies de millora de la competitivitat, el desenvolupament integral de les organitzacions i de les persones que les formen són elements clau en la nostra institució.Beca Dona Directiva

Més d'un 40% dels nostres estudiants són dones amb una edat mitjana de 33 anys. Aquesta dada constata la capacitat d'EAE per formar alumnes que estan en plena maduresa professional i personal i que necessitin compaginar les seves activitats familiars, personals i formatives. Amb l'objectiu d'enfortir, impulsar i consolidar l'activitat professional de la dona, EAE presenta un programa d'ajuts per aquest segment professional. Es valorarà el potencial directiu i la capacitat de lideratge de la candidata com dues qualitats indispensables per a l'estudi de la seva candidatura.Beca Discapacitat Acreditada

Per tal de fomentar i contribuir al desenvolupament professional de les persones amb discapacitat, EAE posa en marxa un programa d'ajuts per a aquest col · lectiu.Beca Excel · lència Acadèmica EAE

EAE distingirà als alumnes amb millor expedient acadèmic. Els candidats que acreditin tenir un expedient acadèmic superior a un 9,5 de mitjana podran accedir a la Beca Excel · lència Acadèmica EAE.Beca Emprenedors

Dirigida a gerents de pimes, autònoms i professionals que vulguin iniciar un projecte empresarial.Beca Directius

Orientada a directius, quadres mitjans i professionals qualificats diversos que aspirin a posicions de responsabilitat.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Direcció de recursos humans (distància / online)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Direcció de recursos humans (distància / online)