EAE Online Blended

Màster en Direcció de Recursos Humans (semipresencial)

EAE Online Blended

Màster
On-line | Semi-presencial | Distància
  • Barcelona

Descripció

El Màster en Direcció de Recursos Humans té com a objectiu el creixement professional dels participants a través del desenvolupament de competències, l'adquisició del coneixement i la presa de decisions estratègiques d'acord als objectius generals de l'organització.L'entorn actual, fruit de la globalització econòmica, ha dibuixat un nou escenari en el qual les empreses demanden professionals capaços de reflexionar i actuar davant el canvi i d'desenvolupar-se en un entorn canviant i altament competitiu.Amb aquest objectiu, en el Màster es potencia la capacitat de planificar i elaborar estratègies eficaces de gestió dels recursos humans que puguin anticipar-se als moviments futurs.

Beneficis:- Casos pràctics d'èxit empresarial:A través dels casos pràctics d'èxit empresarial es presenten i expliquen als alumnes del Màster les experiències reals de prestigioses i reconegudes empreses d'àmbit nacional i internacional.- Cicles de Conferències i Seminaris:Tots els alumnes del Màster podran assistir a les conferències, seminaris i altres activitats que de forma periòdica i sobre temes de màxim interès per als alumnes organitza EAE - Escola d'Administració d'Empreses.- Pràctiques en Empreses:Els alumnes matriculats en el Màster tindran l'oportunitat de realitzar pràctiques en diferents empreses i institucions. Les pràctiques estan concebudes com un complement a l'estudi i es desenvolupen en paral · lel al màster que s'està cursant.- Borsa de Treball:L'alumne interessat té a la seva disposició la borsa del treball del Màster. L'accés a la borsa es realitza directament a través del campus virtual. La borsa de treball també està a disposició d'aquelles empreses que desitgen incorporar alumnes d'EAE - Escola d'Administració d'Empreses en els seus processos de selecció.

Veure més

Temari del curs

  1. Estratègia Empresarial
  2. Recursos Humans
  3. Direcció de persones en l'organització
  4. Lideratge i Competències Directives
  5. Habilitats Directives
  6. Gestió d'Equips
  7. Relacions Laborals i política retributiva
  8. Noves Tendències en la Gestió del Capital Humà
Veure més

Destinataris

El Màster en Direcció de Recursos Humans es dirigeix ??a professionals amb titulació superior que desitgen:- Conèixer i dominar les tècniques més adequades per a la gestió eficaç dels recursos humans, aportant valor al desenvolupament de negoci.

- Desenvolupar les capacitats i habilitats directives necessàries per a la gestió eficaç de les persones en l'organització.

- Ampliar o consolidar els seus coneixements en aquesta àrea, amb l'objectiu d'aconseguir una major projecció professional.

- Gestionar o dirigir el Departament de Recursos Humans.

Veure més

Metodologia

La metodologia semipresencial o blended combina els avantatges de la formació presencial amb la flexibilitat de la formació a distància - en línia a través del campus virtual.

L'intercanvi d'experiències amb els professors i altres alumnes, el treball en equip i els recursos d'aprenentatge a l'abast dels participants asseguren la millora contínua i l'aplicació immediata d'allò après.
Classes presencials

Amb les classes presencials, els alumnes reforcen els aprenentatges adquirits i realitzen presentacions i casos pràctics en grup, al mateix temps que intercanvien i comparteixen experiències que els seran molt útils al llarg de la seva carrera professional.
Tutories personalitzades one to one

Amb la tutoria personal one to one, l'alumne disposa del suport personal d'un expert amb el que podrà aprofundir en un tema del programa, desenvolupar el seu projecte final i / o realitzar sessions de coaching.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos en els programes i màsters d'EAE.Beca Desenvolupament Integral Pimes

Dins del seu projecte de formació empresarial superior, EAE ofereix respostes a les necessitats de les pimes. L'enfortiment i la implementació d'estratègies de millora de la competitivitat, el desenvolupament integral de les organitzacions i de les persones que les formen són elements clau en la nostra institució.Beca Dona Directiva

Més d'un 40% dels nostres estudiants són dones amb una edat mitjana de 33 anys. Aquesta dada constata la capacitat d'EAE per formar alumnes que estan en plena maduresa professional i personal i que necessitin compaginar les seves activitats familiars, personals i formatives. Amb l'objectiu d'enfortir, impulsar i consolidar l'activitat professional de la dona, EAE presenta un programa d'ajuts per aquest segment professional. Es valorarà el potencial directiu i la capacitat de lideratge de la candidata com dues qualitats indispensables per a l'estudi de la seva candidatura.Beca Discapacitat Acreditada

Per tal de fomentar i contribuir al desenvolupament professional de les persones amb discapacitat, EAE posa en marxa un programa d'ajuts per a aquest col · lectiu.Beca Excel · lència Acadèmica EAE

EAE distingirà als alumnes amb millor expedient acadèmic. Els candidats que acreditin tenir un expedient acadèmic superior a un 9,5 de mitjana podran accedir a la Beca Excel · lència Acadèmica EAE.Beca Emprenedors

Dirigida a gerents de pimes, autònoms i professionals que vulguin iniciar un projecte empresarial.Beca Directius

Orientada a directius, quadres mitjans i professionals qualificats diversos que aspirin a posicions de responsabilitat.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Direcció de Recursos Humans (semipresencial)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Direcció de Recursos Humans (semipresencial)