Màster en Direcció de Recursos Humans (semipresencial)

1075 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
EAE Online Blended
Màster en Direcció de Recursos Humans (semipresencial)
Sol·licita informació
Màster
On-line | Semi-presencial | Distància
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

El Màster en Direcció de Recursos Humans té com a objectiu el creixement professional dels participants a través del desenvolupament de competències, l'adquisició del coneixement i la presa de decisions estratègiques d'acord amb els objectius generals de l'organització.
L'entorn actual, fruit de la globalització econòmica, ha dibuixat un nou escenari en el qual les empreses demanden professionals capaços de reflexionar i actuar davant el canvi i de desenvolupar-se en un entorn canviant i altament competitiu.
Amb aquest objectiu, al Màster de Recursos Humans es potencia la capacitat de planificar i elaborar estratègies eficaces de gestió dels recursos humans que puguin anticipar-se als moviments futurs.
beneficis:
• Alumni: Els més de 74.000 alumnes i antics alumnes d'EAE tenen accés a totes les activitats que organitza Alumni. Poden assistir a trobades formatives per actualitzar o assessorar-se professionalment. També poden compartir amb altres professionals del seu sector i ampliar la seva xarxa de contactes.
• Conferències de Management: Un expert en gestió empresarial comparteix els seus coneixements i experiència en una àrea de management. Ho fa a través d'una sessió gravada o una presentació que estarà disponible al Campus Virtual.
• Pràctiques en empreses: Els estudiants poden complementar els seus estudis realitzant pràctiques laborals. Aquestes poden ser en una de les empreses col·laboradores disponibles a la borsa d'ocupació, o en qualsevol altra de l'elecció del candidat, sempre que sigui possible obrir el conveni.
• Carreres professionals: A més de les pràctiques, l'escola ofereix un servei de carreres professionals per facilitar l'accés a càrrecs qualificats. Els alumnes poden assessorar-se per enfortir les seves candidatures i afrontar amb seguretat entrevistes i processos de selecció.

Temari

• Estratègia Empresarial
• Direcció de Recursos Humans
• Gestió de persones
• Eines de RRHH
• Negociació i comunicació a les organitzacions
• Recursos humans 2.0
• Habilitats directives

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

La metodologia semipresencial o blended combina els avantatges de la formació presencial amb la flexibilitat de la formació a distància / online a través del campus virtual. L'intercanvi d'experiències amb els professors i altres alumnes, el treball en equip i els recursos d'aprenentatge a l'abast dels participants asseguren la millora contínua i l'aplicació immediata del que s'ha après. Classes presencials Amb les classes presencials, els alumnes reforcen els aprenentatges adquirits i realitzen presentacions i casos pràctics en grup; al mateix temps que intercanvien i comparteixen experiències que els seran molt útils al llarg de la seva carrera professional. Tutories personalitzades one to one Amb la tutoria personal one to one, l'alumne disposa del suport personal d'un expert amb el qual podrà aprofundir en un tema del programa, desenvolupar el seu projecte final i / o realitzar sessions de coaching.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos en els programes i màsters d'EAE.

Beca Desenvolupament Integral Pimes
Dins del seu projecte de formació empresarial superior, EAE ofereix respostes a les necessitats de les pimes. L'enfortiment i la implementació d'estratègies de millora de la competitivitat, el desenvolupament integral de les organitzacions i de les persones que les formen són elements clau en la nostra institució.

Beca Dona Directiva
Més d'un 40% dels nostres estudiants són dones amb una edat mitjana de 33 anys. Aquesta dada constata la capacitat d'EAE per formar alumnes que estan en plena maduresa professional i personal i que necessitin compaginar les seves activitats familiars, personals i formatives. Amb l'objectiu d'enfortir, impulsar i consolidar l'activitat professional de la dona, EAE presenta un programa d'ajudes per a aquest segment professional. Es valorarà el potencial directiu i la capacitat de lideratge de la candidata com dues qualitats indispensables per a l'estudi de la seva candidatura.

Beca Discapacitat Acreditada
Per tal de fomentar i contribuir al desenvolupament professional de les persones amb discapacitat, EAE posa en marxa un programa d'ajudes per a aquest col·lectiu.

Beca Excel·lència Acadèmica EAE
EAE distingirà als alumnes amb millor expedient acadèmic. Els candidats que acreditin tenir un expedient acadèmic superior a un 9,5 de mitjana podran accedir a la Beca Excel·lència Acadèmica EAE.

Beca Emprenedors
Dirigida a gerents de pimes, autònoms i professionals que vulguin iniciar un projecte empresarial.

Beca Directius
Orientada a directius, quadres mitjans i professionals qualificats diversos que aspirin a posicions de responsabilitat.

Borsa de treball

Borsa de treball disponible.
Màster en Direcció de Recursos Humans (semipresencial)
EAE Online Blended
Campus i seus: EAE Online Blended
EAE Online Blended Barcelona
(Barcelona)
Sol·licita informació
X