Màster Oficial en Antropologia i Etnografia

1028 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Facultat de Geografia i Història (UB)
Màster Oficial en Antropologia i Etnografia
Sol·licita informació
Màster oficial
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

El màster està orientat a oferir un coneixement propi de la competència professional de l'Antropologia Social, a l'adquisició d'un coneixement sistemàtic de les temàtiques dels mòduls que s'ofereixen.

Aquests mòduls corresponen a l'estudi de les causes i contextos dels diversos fenòmens socials i culturals que ens fan comprendre el nostre món contemporani tant en la seva complexitat com en els seus detalls més significatius. Es per això que l'etnografia queda contínuament integrada en tota la metodologia i teoria antropològica.
Ofereix un contacte directe amb les fonts de reflexió antropològica i un aprenentatge progressiu de la disciplina amatent a l'assimilació de conceptes, modes de recerca i formes de pensament teòric en Antropologia.

S'ha optat per un programa especialitzat en la formació per a la recerca que atorgui els elements teòrics i metodològics necessaris per a l'estudi de la complexitat de relacions, actors i mediacions socials que tenen lloc a nivell local, però que s'han inserir en el context global per trobar la seva plena significació. Així mateix, una de les prioritats centrals del programa continua sent la integració de la docència i de la investigació que duen a terme els grups de recerca del Departament, tant en projectes propis com en altres en col·laboració amb altres Universitats i Centres de Recerca Europeus. En aquest sentit, a banda del professorat del propi Departament, a cada curs hi participen professors/es convidats/es provinents d'altres Universitats.

Destinataris

Titulats en Antropologia Social i Cultural, Sociologia, Història, Geografia, Humanitats, Història de l'Art, Dret, Ciències Econòmiques i Empresarials, Ciències Polítiques i Administració, Filosofia, Medicina, Pedagogia, Ciències de la Comunicació, Belles Arts, Psicologia, Educació Social, Treball Social i Mestre.
.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Català, castellà i anglès

Durada

Entre 90 y 120 en funció dels estudis previs
Màster Oficial en Antropologia i Etnografia
Facultat de Geografia i Història (UB)
Campus i seus: Facultat de Geografia i Història (UB)
Facultat de Geografia i Història (UB)
Montalegre, 6 08001 Barcelona
Sol·licita informació
X