Facultat de Geografia i Història (UB)

Màster Oficial en Antropologia i Etnografia

Facultat de Geografia i Història (UB)

Màster oficial
Presencial
Oficial / Homologat

Descripció

El màster està orientat a oferir un coneixement propi de la competència professional de l'Antropologia Social, a l'adquisició d'un coneixement sistemàtic de les temàtiques dels mòduls que s'ofereixen.Aquests mòduls corresponen a l'estudi de les causes i contextos dels diversos fenòmens socials i culturals que ens fan comprendre el nostre món contemporani tant en la seva complexitat com en els seus detalls més significatius. Es per això que l'etnografia queda contínuament integrada en tota la metodologia i teoria antropològica.

Ofereix un contacte directe amb les fonts de reflexió antropològica i un aprenentatge progressiu de la disciplina amatent a l'assimilació de conceptes, modes de recerca i formes de pensament teòric en Antropologia.S'ha optat per un programa especialitzat en la formació per a la recerca que atorgui els elements teòrics i metodològics necessaris per a l'estudi de la complexitat de relacions, actors i mediacions socials que tenen lloc a nivell local, però que s'han inserir en el context global per trobar la seva plena significació. Així mateix, una de les prioritats centrals del programa continua sent la integració de la docència i de la investigació que duen a terme els grups de recerca del Departament, tant en projectes propis com en altres en col·laboració amb altres Universitats i Centres de Recerca Europeus. En aquest sentit, a banda del professorat del propi Departament, a cada curs hi participen professors/es convidats/es provinents d'altres Universitats.
Veure més

Destinataris

Titulats en Antropologia Social i Cultural, Sociologia, Història, Geografia, Humanitats, Història de l'Art, Dret, Ciències Econòmiques i Empresarials, Ciències Polítiques i Administració, Filosofia, Medicina, Pedagogia, Ciències de la Comunicació, Belles Arts, Psicologia, Educació Social, Treball Social i Mestre.

.

Idiomes en què s'imparteix

Català, castellà i anglès

Places

30

Durada

Entre 90 y 120 en funció dels estudis previs

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Oficial en Antropologia i Etnografia

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Oficial en Antropologia i Etnografia