Máster universitario en Abogacía + Máster universitario en Gestión Administrativa

1089 Persones estan visitant aquest curs
Preu 14.745 €
Sol·licita informació
Universitat Abat Oliba CEU (UAO)
Máster universitario en Abogacía + Máster universitario en Gestión Administrativa
Sol·licita informació
Màster oficial
Oficial / homologat
Presencial | Semi-presencial
Barcelona
16 mesos
Preu 14.745 €

Descripció

La Llei 34/2006, de 30 d'octubre, reguladora de l'accés a les professions d'advocat i procurador dels tribunals, va introduir al nostre ordenament jurídic l'exigència d'una capacitació professional addicional a l'universitària prèviament a la inscripció al col·legi professional corresponent.
Aquesta capacitació addicional consistirà a fer una prova d'accés (examen d'habilitació), després de la superació de 60 crèdits ECTS de cursos de formació acreditats pel Ministeri de Justícia i 30 crèdits ECTS de pràctiques tutelades.
Amb vista a l'adaptació al nou marc regulador de l'ensenyament del dret i de la preparació per a l'exercici de la professió d'advocat, la Universitat Abat Oliba CEU ofereix aquesta capacitació addicional exigida per la llei com un màster de caràcter professionalitzador, integrant dins de l'ensenyament teòric tant les matèries directament relacionades amb l'exercici de la professió com les matèries transversals d'especial importància (com ara deontologia, negociació i formació en els valors de la igualtat i el respecte als drets humans).
Amb el doble màster universitari a Advocacia + Gestió Administrativa aconseguiràs estar preparat per a l'exercici professional de gestor administratiu, sense qüestionar la convocatòria pública de les proves d'accés a la professió, adaptant els continguts a les funcions previstes legalment. Per això, el Consell de Col·legis Oficials de Gestors Administratius de Catalunya eximeix els alumnes que han superat el màster de fer la prova d'Estat d'accés a la professió, i els permet la col·legiació directa un cop finalitzat.
L'estudiant o estudianta del doble màster obté, per tant, la capacitat de col·legiar-se en els dos col·legis professionals i oferir serveis integrals en cas de proposar una signatura o despatx propi.

Competències per a les quals et prepara el curs

-Capacitat integrada i sistematitzada de les tècniques a emprar en làmbit de la gestió administrativa. -Capacitat de representar, assessorar i gestionar clients d'acord amb el règim jurídic vigent enfront dels òrgans d'administracions públiques i del procediment administratiu comú.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

El màster a Advocacia s'imparteix mitjançant un sistema combinat que inclou tres metodologies simultànies: Conferències de juristes de reconegut prestigi Seminaris de discussió de casos pràctics basats en supòsits reals Tallers destudi dhabilitats i aptituds pràctiques i comunicatives Curs complet i pràctic impartit per experts operadors jurídics en aquesta matèria: jutges, magistrats, fiscals, advocats i professors universitaris.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol.

Promocions

Ajuts als estudis de postgrau.

Professorat

Les classes del màster universitari a Advocacia són impartides per prestigiosos experts i professionals que tenen una contrastada experiència docent i/o professional, i han estat elegits pel seu reconegut prestigi i especialització en l'àmbit de l'advocacia.

Lloc on s'imparteix el curs

UAO CEU
Máster universitario en Abogacía + Máster universitario en Gestión Administrativa
Universitat Abat Oliba CEU (UAO)
Campus i seus: Universitat Abat Oliba CEU (UAO)
Universitat Abat Oliba CEU
Bellesguard, 30 08022 Barcelona
Sol·licita informació
X