EAE Online Blended

MBA Màster en Direcció i Administració d'empreses (semipresencial)

EAE Online Blended

Màster
On-line | Semi-presencial | Distància
 • Barcelona

Descripció

L'MBA - Màster en Direcció i Administració d'Empreses té com a objectiu desenvolupar i potenciar entre els participants els coneixements i habilitats necessàries per a la millora de les competències professionals, d'acord a les necessitats empresarials actuals. Proporciona una visió global de l'organització des d'una òptica gerencial que té en compte la importància de les diferents àrees funcionals i la seva interrelació entre elles.L'entorn actual, fruit de la globalització econòmica, ha dibuixat un nou escenari en el qual les empreses demanden professionals capaços de reflexionar i actuar davant el canvi i d'desenvolupar-se en un entorn canviant i altament competitiu.L'MBA d'EAE - Escola d'Administració d'Empreses contribueix al desenvolupament professional, proporcionant una visió estratègica en un entorn global.

Beneficis:


 • Casos pràctics d'èxit empresarial: A través dels casos pràctics d'èxit empresarial es presenten i expliquen als alumnes del Màster les experiències reals de prestigioses i reconegudes empreses d'àmbit nacional i internacional.

 • Cicles de Conferències i Seminaris: Tots els alumnes del Màster podran assistir a les conferències, seminaris i altres activitats que de forma periòdica i sobre temes de màxim interès per als alumnes organitza EAE - Escola d'Administració d'Empreses.

 • Pràctiques en Empreses: Els alumnes matriculats en el Màster tindran l'oportunitat de realitzar pràctiques en diferents empreses i institucions. Les pràctiques estan concebudes com un complement a l'estudi i es desenvolupen en paral · lel al màster que s'està cursant.

 • Borsa de Treball: L'alumne interessat té a la seva disposició la borsa del treball del Màster. L'accés a la borsa es realitza directament a través del campus virtual. La borsa de treball també està a disposició d'aquelles empreses que desitgen incorporar alumnes d'EAE - Escola d'Administració d'Empreses en els seus processos de selecció.Veure més

Temari del curs

Contingut del Programa
 •      Estratègia Empresarial
 •      Màrqueting
 •      Comptabilitat i Finances
 •      Finances i Control de Gestió
 •      recursos Humans
 •      habilitats Directives
 •      Gestió del Canvi
 •      Gestió del Capital Humà
 •      Casos d'èxit empresarial
 •      Planificació i Gestió Fiscal
Els alumnes tenen la possibilitat de realitzar el MBA amb una intensificació sectorial específica. Aquesta intensificació està vinculada al Treball Final de Màster i permet a l'alumne aprofundir o complementar els seus coneixements del sector seleccionat.

Els sectors que podrà triar són:
 •      Sociosanitari.
 •      Empreses de serveis.
Veure més

Destinataris

L'MBA s'adreça a directius i empresaris amb experiència que desitgen:

 • Desenvolupar una visió global i integradora de la gestió empresarial.

 • Afrontar amb èxit les noves tendències de l'entorn.

 • Millorar i impulsar la seva carrera professional.

 • Enfortir els seus coneixements en gestió empresarial i potenciar les seves habilitats directives per a la presa de decisions.

 • Dominar les tècniques i eines de gestió de les diferents àrees funcionals de l'organització.Metodologia


La metodologia semipresencial o blended combina els avantatges de la formació presencial amb la flexibilitat de la formació a distància - en línia a través del campus virtual.

L'intercanvi d'experiències amb els professors i altres alumnes, el treball en equip i els recursos d'aprenentatge a l'abast dels participants asseguren la millora contínua i l'aplicació immediata d'allò après.
Classes presencials

Amb les classes presencials, els alumnes reforcen els aprenentatges adquirits i realitzen presentacions i casos pràctics en grup, al mateix temps que intercanvien i comparteixen experiències que els seran molt útils al llarg de la seva carrera professional.
Tutories personalitzades one to one

Amb la tutoria personal one to one, l'alumne disposa del suport personal d'un expert amb el que podrà aprofundir en un tema del programa, desenvolupar el seu projecte final i / o realitzar sessions de coaching.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos en els programes i màsters d'EAE.Beca Desenvolupament Integral Pimes

Dins del seu projecte de formació empresarial superior, EAE ofereix respostes a les necessitats de les pimes. L'enfortiment i la implementació d'estratègies de millora de la competitivitat, el desenvolupament integral de les organitzacions i de les persones que les formen són elements clau en la nostra institució.Beca Dona Directiva

Més d'un 40% dels nostres estudiants són dones amb una edat mitjana de 33 anys. Aquesta dada constata la capacitat d'EAE per formar alumnes que estan en plena maduresa professional i personal i que necessitin compaginar les seves activitats familiars, personals i formatives. Amb l'objectiu d'enfortir, impulsar i consolidar l'activitat professional de la dona, EAE presenta un programa d'ajuts per aquest segment professional. Es valorarà el potencial directiu i la capacitat de lideratge de la candidata com dues qualitats indispensables per a l'estudi de la seva candidatura.Beca Discapacitat Acreditada

Per tal de fomentar i contribuir al desenvolupament professional de les persones amb discapacitat, EAE posa en marxa un programa d'ajuts per a aquest col · lectiu.Beca Excel · lència Acadèmica EAE

EAE distingirà als alumnes amb millor expedient acadèmic. Els candidats que acreditin tenir un expedient acadèmic superior a un 9,5 de mitjana podran accedir a la Beca Excel · lència Acadèmica EAE.Beca Emprenedors

Dirigida a gerents de pimes, autònoms i professionals que vulguin iniciar un projecte empresarial.Beca Directius

Orientada a directius, quadres mitjans i professionals qualificats diversos que aspirin a posicions de responsabilitat.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

MBA Màster en Direcció i Administració d'empreses (semipresencial)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

MBA Màster en Direcció i Administració d'empreses (semipresencial)