MBA Màster en Direcció i Administració d'empreses (semipresencial)

13 Persones han demanat informació
1039 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
EAE Online Blended
MBA Màster en Direcció i Administració d'empreses (semipresencial)
Sol·licita informació
Màster
On-line | Semi-presencial | Distància
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

El MBA - Màster en Direcció i Administració d'Empreses té com a objectiu desenvolupar i potenciar entre els participants els coneixements i habilitats necessàries per a la millora de les competències professionals, d'acord a les necessitats empresarials actuals. Proporciona una visió global de l'organització des d'una òptica gerencial que té en compte la importància de les diferents àrees funcionals i la seva interrelació entre elles.
L'entorn actual, fruit de la globalització econòmica, ha dibuixat un nou escenari en el qual les empreses demanden professionals capaços de reflexionar i actuar davant el canvi i de desenvolupar-se en un entorn canviant i altament competitiu.
El Màster MBA d'EAE - Escola d'Administració d'Empreses contribueix al desenvolupament professional, proporcionant una visió estratègica en un entorn global.
beneficis:
• Casos d'estudi: Els estudiants de l'MBA disposen de casos reals de gestió empresarial que són dignes d'anàlisi. Aquests permeten veure com s'apliquen els coneixements adquirits, així com alguns desenllaços possibles després de la presa de decisions.
• Alumni EAE: Tots els que són o han estat alumnes d'EAE tenen a la seva disposició aquesta associació que ofereix serveis d'assessoria professional, formació i networking.
• Alumni organitza xerrades i esdeveniments pensats per a aquells que vulguin reciclar coneixements, fer un pas en la seva carrera o adquirir contactes amb els quals intercanviar informació del seu sector.
• Com a dada, ja són més de 74.000 persones les que compten amb els serveis Alumni.
• Pràctiques en empreses: Els alumnes tindran l'oportunitat de realitzar pràctiques en diferents empreses i institucions. Aquestes pràctiques són un complement a l'estudi i es desenvolupen en paral·lel al MBA.
• Servei de carreres professionals: En EAE hi ha un departament dedicat a ajudar els alumnes a inserir-se al mercat laboral, o a millorar la seva situació, segons el cas. Intentem, en la mesura del possible, satisfer les expectatives que puguin tenir. En una tasca conjunta amb l'interessat, busquem la manera de potenciar el seu perfil i reforçar les seves candidatures.

Temari

Contingut del MBA màster
• Estratègia Empresarial
• Màrqueting
• Comptabilitat
• Control de Gestió
• Recursos Humans
• Logística empresarial
• Habilitats directives
Els alumnes tenen la possibilitat de realitzar el MBA amb una intensificació sectorial específica. Aquesta intensificació està vinculada al Treball Final de Màster i permet a l'alumne aprofundir o complementar els seus coneixements del sector seleccionat.
Els sectors que podrà triar són:
• Sociosanitari.
• Empreses de serveis.

Destinataris

El MBA es dirigeix a directius i empresaris amb experiència que desitgen:
• Desenvolupar una visió global i integradora de la gestió empresarial.
• Afrontar amb èxit les noves tendències de l'entorn.
• Millorar i impulsar la seva carrera professional.
• Enfortir els seus coneixements en gestió empresarial i potenciar les seves habilitats directives per a la presa de decisions.
• Dominar les tècniques i eines de gestió de les diferents àrees funcionals de l'organització.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

La metodologia semipresencial o blended combina els avantatges de la formació presencial amb la flexibilitat de la formació a distància, en línia a través del campus virtual. L'intercanvi d'experiències amb els professors i altres alumnes, el treball en equip i els recursos d'aprenentatge a l'abast dels participants asseguren la millora contínua i l'aplicació immediata del que s'ha après. Classes presencials Amb les classes presencials, els alumnes reforcen els aprenentatges adquirits i realitzen presentacions i casos pràctics en grup; al mateix temps que intercanvien i comparteixen experiències que els seran molt útils al llarg de la seva carrera professional. Tutories personalitzades one to one Amb la tutoria personal one to one, l'alumne disposa del suport personal d'un expert amb el qual podrà aprofundir en un tema del programa, desenvolupar el seu projecte final i / o realitzar sessions de coaching.

Pràctiques

Pràctiques en Empreses.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos en els programes i màsters d'EAE.

Beca Desenvolupament Integral Pimes
Dins del seu projecte de formació empresarial superior, EAE ofereix respostes a les necessitats de les pimes. L'enfortiment i la implementació d'estratègies de millora de la competitivitat, el desenvolupament integral de les organitzacions i de les persones que les formen són elements clau en la nostra institució.

Beca Dona Directiva
Més d'un 40% dels nostres estudiants són dones amb una edat mitjana de 33 anys. Aquesta dada constata la capacitat d'EAE per formar alumnes que estan en plena maduresa professional i personal i que necessitin compaginar les seves activitats familiars, personals i formatives. Amb l'objectiu d'enfortir, impulsar i consolidar l'activitat professional de la dona, EAE presenta un programa d'ajudes per a aquest segment professional. Es valorarà el potencial directiu i la capacitat de lideratge de la candidata com dues qualitats indispensables per a l'estudi de la seva candidatura.

Beca Discapacitat Acreditada
Per tal de fomentar i contribuir al desenvolupament professional de les persones amb discapacitat, EAE posa en marxa un programa d'ajudes per a aquest col·lectiu.

Beca Excel·lència Acadèmica EAE
EAE distingirà als alumnes amb millor expedient acadèmic. Els candidats que acreditin tenir un expedient acadèmic superior a un 9,5 de mitjana podran accedir a la Beca Excel·lència Acadèmica EAE.

Beca Emprenedors
Dirigida a gerents de pimes, autònoms i professionals que vulguin iniciar un projecte empresarial.

Beca Directius
Orientada a directius, quadres mitjans i professionals qualificats diversos que aspirin a posicions de responsabilitat.

Borsa de treball

Borsa de treball exclusiva per alumnes.
MBA Màster en Direcció i Administració d'empreses (semipresencial)
EAE Online Blended
Campus i seus: EAE Online Blended
EAE Online Blended Barcelona
(Barcelona)
Sol·licita informació
X