Curs de Metavers

1001 Persones estan visitant aquest curs
Preu 850 €
Sol·licita informació
Köhler Serveis Educatius
Curs de Metavers
Sol·licita informació
Curs
On-line
3 mesos
Preu 850 €

Descripció

Vols assegurar el teu futur professional?
El Programa de Desenvolupament de Metavers està pensat per a tot tipus de professionals i empreses que vulguin saber què és i com funciona l'univers Virtual i de la Realitat Augmentada, així com el de totes les tecnologies que l'envolten. Aquest màster ofereix una visió global, per tal que cada alumne pugui desenvolupar el seu propi metavers a la seva especialitat.
Una oportunitat a l'abast de tots aquells que vulguin ser líders d'aquesta revolució que està canviant el panorama de les telecomunicacions, ja que el món paral·lel que es veia a les pel·lícules futuristes o de ciència ficció ha vingut per quedar-s'hi i cada cop més empreses s'estan sumant al canvi. Per exemple, ja hi ha immobiliàries que venen terrenys de manera virtual i marques de l'àmbit de la moda que presenten les seves peces de roba i complements al metavers.
Segons un informe realitzat pel grup d'inversió cript Grayscale, els metaversos poden representar una oportunitat de mercat de més d'un bilió de dòlars d'ingressos anuals. També el metavers existeix a altres mercats en alça com el dels videojocs, a més de les grans tecnològiques, que ja estan treballant en la construcció dels seus propis metaversos, com és el cas de Facebook o Microsoft.
Imagina les múltiples sortides professionals que pot tenir tant al sector privat com al públic. Ara la societat necessita més que mai plataformes i mitjans per poder interactuar amb altres persones com ho faria a la vida real a hospitals, escoles, residències… però també en l'àmbit corporatiu en reunions de treball i, en el més lúdic, per a trobades amb amics.
Aquest màster garanteix la qualitat formativa i els coneixements específics de tot el professorat en cada matèria, per tal que puguis assegurar el teu futur professional i formar part d'un mercat laboral en plena expansió.

Temari

Mòdul 1. Introducció a la realitat estesa
  • Orígens de la Realitat Estesa.
  • Tipologia de Realitat Estesa (Augmentada, Immersiva i Mixta).
  • Dispositius que permeten accedir a la Realitat Estesa (tipus, característiques i diferències).
  • Creació de productes i continguts de Realitat Estesa.
  • Gestió d'equips a l'ecosistema multidisciplinar del Metavers.
Mòdul 2. Metavers: definició i característiques
  • Què és el Metavers?
  • Característiques del Metavers
  • Anàlisi de limpacte econòmic del Metavers per a les empreses.
  • Identificació d'oportunitats de negoci dins del Metavers.
  • Tècniques de màrqueting aplicades al Metavers.
Mòdul 3. Usos en diferents sectors empresarials
  • Casos d'ús al sector de la moda.
  • Casos d'ús al sector de l'automoció.
  • Casos d'ús al sector immobiliari.
  • Casos d'ús al sector educatiu.
  • Casos d'ús al sector d'oci i entreteniment.
  • Casos d'ús al sector de la comunicació.
Mòdul 4. Altres tecnologies relacionades
  • Tecnologia Blockchain: les DeFi (Finances Descentralitzades)
  • Mercat de les criptomonedes i detecció d'oportunitats de negoci.
  • Mercat dels NFTS i detecció doportunitats de negoci.
  • La Intel·ligència Artificial aplicada a lempresa.

Destinataris

Empreses interessades a ser presents al metavers i persones interessades a ser desenvolupadors per a la indústria del metavers.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Prova d'accés

Sense prova daccés.

Metodologia

Online.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà.

Durada

El curs té una durada de 3 mesos (75 hores). Inici: 4 d'abril del 2022.

Objectius

  • El curs a Metavers té per objectiu proporcionar als estudiants una formació especialitzada que els permeti integrar-se en equips multidisciplinaris que treballin en la creació, disseny i desenvolupament del Metavers.
  • També té per objectiu que les empreses coneguin diferents casos d'aplicació al Metavers per poder dissenyar i crear el seu propi espai dins aquest univers virtual i participar així dels beneficis econòmics que aquesta indústria genera.

Titulació obtinguda

Certificat propi del centre.

Perspectives laborals

Facebook ha anunciat que durant els propers 5 anys contractarà més de 10.000 persones a tota la UE per convertir-se en desenvolupadors de Meta. Sens dubte, els que apostin per realitzar aquest curs rebran una formació especialitzada que els permetrà integrar-se en equips multidisciplinaris que treballin en la creació, disseny i desenvolupament del Metavers a empreses de tot el món.

Preu

Preu 850 €
L'objectiu de Kohler és facilitar l'accés a la formació a Metaverso, tant individualment com corporatiu, perquè volen que els professionals espanyols liderin el mercat virtual. A més, la raó del preu tan competitiu es justifica perquè és un curs 100% en línia, però sense renunciar a l'alta qualitat formativa del professorat.

Avantatges del curs

Sens dubte, el principal avantatge d'aquest curs és adquirir els coneixements necessaris per dedicar-se a la indústria del Metavers per a les persones que tinguin interès a convertir-se en desenvolupadors. En el cas de les empreses, l'avantatge de fer aquest curs és poder participar dels ingressos econòmics que genera i generarà el Metavers a les empreses que aposten per ser-hi presents.

Tipus d'avaluació

Avaluació continuada. Els alumnes hauran de fer les activitats de cada mòdul. A més, serà avaluable la participació en fòrums, l'aportació d'idees i el temps de treball dels continguts.

Lloc on s'imparteix el curs

Curs en modalitat online.
Curs de Metavers
Köhler Serveis Educatius
Campus i seus: Köhler Serveis Educatius
Köhler Servicios Educativos
C/ Aribau, 168-170, 1º 1ª 08036 Barcelona
Sol·licita informació
X