Curs de Monitor de menjador
1102 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Curs de Monitor de menjador
Sol·licita informació
Informació del curs
Curs
Presencial
Tarragona
30 hores
Consulteu el preu
Descripció
En aquest curs de monitor escolar aprendràs a donar suport i educar en hàbits alimentaris, accés i manteniment del menjador i dinamitzar d'espais d'oci.
Temari
Monitor de Menjador
• Intencionalitat educativa:
Direccionalitat, educació integral, projecte educatiu i coherència, bases educatives.
• Plantejament educatiu:
La franja horària de migdia. Anàlisi dels recursos disponibles. Planificació dels objectius a aconseguir al menjador. Temps lliure de migdia.
• La vida quotidiana i el treball:
Com s'estructura la conducta ?, Què són els hàbits ?, Com s'instauren els hàbits? Hàbits socials.
• Intervenció, mediació i resolució de conflictes:
Nocions de psicologia, social. Actitud. Adaptació i integració. Agressivitat i com es genera. L'apatia.
• Seguiment del temps lliure i jocs:
Plantejament lúdic. Jocs de grup. Jocs de pati.
• Orientació i formació sanitària:
Primers auxilis, traumatismes, cures, ferides, cremades, embenats, etc.
• Figura i paper del monitor:
Models educatius (permissiu, dictatorial, democràtic). Gestió de recursos disponibles. Perfil del monitor.
• Ambient del menjador:
Higiene ambiental. El racó del conte.
• Criteris d'avaluació:
Del comportament d'aquesta franja horària. Hàbits socials. Hàbits alimentaris. Hàbits higiènics. Actitud davant les activitats.
• Manipulador d'aliments:
Bloc A: Riscos per a la salut, derivats de la manipulació alimentària.
Bloc B: Prevenció de les malalties de transmissió alimentària.
Bloc C: Responsabilitats en la prevenció de malalties de transmissió alimentària.
Bloc D: Aliments associats a cada sector alimentari.
Bloc I: Manipulador d'alt risc.
• Intencionalitat educativa:
Direccionalitat, educació integral, projecte educatiu i coherència, bases educatives.
• Plantejament educatiu:
La franja horària de migdia. Anàlisi dels recursos disponibles. Planificació dels objectius a aconseguir al menjador. Temps lliure de migdia.
• La vida quotidiana i el treball:
Com s'estructura la conducta ?, Què són els hàbits ?, Com s'instauren els hàbits? Hàbits socials.
• Intervenció, mediació i resolució de conflictes:
Nocions de psicologia, social. Actitud. Adaptació i integració. Agressivitat i com es genera. L'apatia.
• Seguiment del temps lliure i jocs:
Plantejament lúdic. Jocs de grup. Jocs de pati.
• Orientació i formació sanitària:
Primers auxilis, traumatismes, cures, ferides, cremades, embenats, etc.
• Figura i paper del monitor:
Models educatius (permissiu, dictatorial, democràtic). Gestió de recursos disponibles. Perfil del monitor.
• Ambient del menjador:
Higiene ambiental. El racó del conte.
• Criteris d'avaluació:
Del comportament d'aquesta franja horària. Hàbits socials. Hàbits alimentaris. Hàbits higiènics. Actitud davant les activitats.
• Manipulador d'aliments:
Bloc A: Riscos per a la salut, derivats de la manipulació alimentària.
Bloc B: Prevenció de les malalties de transmissió alimentària.
Bloc C: Responsabilitats en la prevenció de malalties de transmissió alimentària.
Bloc D: Aliments associats a cada sector alimentari.
Bloc I: Manipulador d'alt risc.
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Avantatges del curs
Disposem de l'avantatge que les empreses ens coneixen com a centre de formació professional i en ocasions, quan precisen de la contractació de personal qualificat, es posen en contacte amb nosaltres.
Curs de Monitor de menjador
CASAS FORMACIÓN
Campus i seus: CASAS FORMACIÓN
CASAS FORMACIÓN
C/ Dr.Zamenhoff 3, baixos
43001
Tarragona