Oposicions de Treball social per a Institucions Penitenciàries

Oposicions
On-line | Semi-presencial
Consulteu el preu

Descripció

Prepara't l'oposició de treball social en institucions penitenciàries amb MasterD, a més és un curs amb reconeixement oficial per l'administració pública ESSSCAN, puntuable a la fase de concurs de l'oposició.

Et preparem per superar amb èxit les oposicions de treball social d'institucions penitenciàries: tindràs a la teva disposició actualitzacions puntuals del temari, professors altament qualificats, una planificació de l'estudi personalitzada, test i exercicis de desenvolupament i podràs participar en les activitats grupals que es realitzen en qualsevol dels nostres 46 centres. Informa't ara de com aconseguir la teva plaça!

A més a més preparem la promoció interna d'aquesta oposició!.

Requisits

Tenir complerts els 16 anys i no haver arribat a l'edat de jubilació.
Posseir la titulació d'assistent social o diplomat en Treball Social.
No haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques.
Posseir nacionalitat espanyola o la nacionalitat dels estats membres de la Unió Europea. No patir malaltia, ni estar afectat per limitació física o psíquica que sigui incompatible amb l'exercici de les corresponents funcions.

Metodologia

Classes en directe: Videosesiones en directe sobre continguts del curs. Learnnity, nou campus virtual: Descarrega-te'l per al teu mòbil Android. Reconeixement Oficial ESSSCAN: Obtindràs punts a l'oposició. Servei d'alerta de convocatòries: Totalment gratuït. Vídeos i audiolecciones: Et ajudaran a comprendre millor la matèria.
Oposicions de Treball social per a Institucions Penitenciàries
MasterD Oposiciones
Campus i seus: MasterD Oposiciones
Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Cursos més populars
X