Culinary Institute of Barcelona CIB

Postgrau en Direcció Estratègica de Restaurants

Culinary Institute of Barcelona CIB

Postgrau
Presencial
30 Crèdits
  • Barcelona
9.500 €

Descripció

Tercer mòdul del Master in Restaurant Business Management - MRBM.

Perquè una empresa de restauració pugui desenvolupar-se ha de respondre amb eficàcia al medi extern sense perdre de vista els recursos disponibles, les capacitats pròpies i els punts forts. Per això, independentment de la mida de l'empresa, és clau posseir eines d'anàlisi i planificació, que ens aportin el pensament estratègic necessari per identificar la situació de la nostra empresa i del seu entorn. Només així, podrem seleccionar i implementar les estratègies més adequades i competitives per al seu creixement.

En aquest postgrau adquiriràs els coneixements clau per desenvolupar un pla de negoci dirigit a incrementar les possibilitats d'èxit de noves iniciatives empresarials o, de nous enfocaments, en el cas d'empreses que ja existeixin. Tant en un cas com en l'altre, la posada en marxa del pla de negoci ha de comptar amb mètodes que facilitin la gestió del projecte en un entorn controlat per evitar sorpreses i imprevistos.

Veure més

Destinataris

A qui va dirigit

A professionals que volen obrir nous restaurants.

A emprenedors que volen posar en marxa negocis en el món de la restauració.

A directius d'establiments i cadenes d'establiments que desitgen explotar més i millor les qualitats dels seus negocis.

A alumnes que ja han cursat un o més mòduls de Direcció i de Direcció Executiva de restaurants i desitgen completar el Master in Restaurant Business Management (MRBM).

Veure més

Requisits

Requisits del curs:

Nivell avançat de castellà parlat i escrit.

Nivell avançat en el maneig de Microsoft Excel o similar.

(Els alumnes que no compleixen aquest requisit poden inscriure al mòdul de formació extensible d'Habilitats Digitals per a la Restauració que inclou el maneig d'Excel.)

Superar l'entrevista prèvia d'Admissió.

Veure més

Prova d'accés

S'ha de superar un procés d'admissió.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol (PILOT, traducció simultània).

Horari/Torn

Dilluns, dimarts i dimecres de 9h a 13h o de 16h a 20h.

Places

24

Durada

Data d'inici: abril el 2019.
Durada: 3,5 mesos (15 setmanes).
Hores lectives: 224.
Exigeix, a més, treball d'estudi i elaboració addicional fora de l'horari lectiu.

Objetius

• Aportar coneixements avançats en comptabilitat de gestió i finances per saber identificar projectes viables i no viables, així com els processos que aporten valor a l'empresa.

• Dotar d'eines i tècniques per millorar el rendiment dels equips de treball, desenvolupant les habilitats directives i mantenint el lideratge a llarg termini.

• Dominar les actuals tècniques de promoció i venda online i offline, prenent com a punt de partida l'experiència d'usuari.

• Conèixer els mètodes i eines per al maneig del negoci i la presa de decisions des d'un punt de vista estratègic.

• Aportar coneixements essencials d'enginyeria aplicada a la restauració, disseny d'instal·lacions de producció i servei al client.

• Capacitar l'alumne amb els coneixements econòmics i de màrqueting necessaris per desenvolupar un Business pla.

• Aprendre a planificar, executar i avaluar projectes en entorns controlats.

Preu

9.500 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau en Direcció Estratègica de Restaurants

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Postgrau en Direcció Estratègica de Restaurants