Postgrau en Direcció Executiva de Restaurants

Culinary Institute of Barcelona CIB

Descripció

Segon mòdul de Master in Restaurant Business Management - MRBM.
Conèixer en profunditat el nostre negoci i tenir el seu control ens aporta la tranquil·litat i la visió necessàries a l'hora de plantejar canvis, prendre nous riscos i apostar per nous formats que responen a les necessitats de mercat. Saber anticipar-és clau i per això hem de conèixer els recursos de què disposem per poder optimitzar-los al màxim sense sorpreses.
El Postgrau en Direcció Executiva en Restauració està orientat a:
• Saber explotar i treure el màxim partit de l'establiment i el seu personal.
• A conèixer-lo en profunditat i liderar els equips de treball.
• A donar a l'alumne una àmplia visió econòmica del negoci, amb l'objectiu d'explotar-i treure el seu màxim rendiment.
• El 20% del temari està dirigit a dotar l'alumne d'habilitats necessàries en tècniques de negociació, comunicació intensa, direcció per valors i gestió de crisi, posant l'accent i aprofundint en els tres escenaris de models de negoci més plausibles en la restauració del futur , incloent tres visites experiencials de 6h cadascuna.

Destinataris

A qui va dirigit
A propietaris de Restaurants que volen aprofundir en la direcció executiva dels seus establiments i incrementar el seu rendiment, les seves vendes i millorar la seva explotació.
A aquells que planegen assumir la creació de nous projectes empresarials relacionats amb la restauració.

Requisits

Nivell avançat de castellà parlat i escrit.
Nivell avançat en el maneig de Microsoft Excel o similar.
(Els alumnes que no compleixen aquest requisit poden inscriure al mòdul de formació extensible d'Habilitats Digitals per a la Restauració que inclou el maneig d'Excel.)
Superar l'entrevista prèvia d'Admissió.

Prova d'accés

S'ha de superar un procés d'admissió.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol (PILOT, traducció simultània).

Durada

Data d'inici: Gener el 2019. Durada: 3,5 mesos (15 setmanes) - Hores lectives: 208. Exigeix, a més, treball d'estudi i elaboració addicional fora de l'horari lectiu.

Objectius

Adquirir la metodologia necessària per planificar la teva activitat, el seu control econòmic i financer, així com els coneixements bàsics de normativa i legislació en el camp de la restauració.
Conèixer les eines necessàries per planificar, millorar el rendiment i obtenir el màxim partit de les persones i grups de treball.
Aprendre a motoritzar el negoci i treure el màxim partit dels recursos.
Dotar d'eines per gestionar la relació laboral amb els membres de l'empresa compartint uns valors d'empresa mutus.
Ser capaç de planificar campanyes de comunicació, fidelització i valor de marca.
Adquirir amb teoria i treball pràctic el coneixement i la visió analítica per discernir entre els diferents models de negocis de restauració.

Professorat

Director del programa: Ferran Fisas. Ferran Fisas és un empresari, formador i conferenciant internacional nascut a Girona el 1959. Ferran és un expert en processos de canvi i està especialitzat en canvis generacionals. Ha emprès multitud de projectes empresarials en diferents països d'Europa i Amèrica en àmbits tan diferents com la tecnologia, la supercomputació, internet, publicitat, música, restauració, hoteleria i indústria pesada. És Soci Consultor de EXAUDI FBC amb seu a Houston (USA), i Soci Fundador de l'Culinary Institute of Barcelona de la qual és el seu President des 2017.
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Postgrau en Direcció Executiva de Restaurants
També et recomanem aquests cursos
X