Culinary Institute of Barcelona CIB

Postgrau en Direcció Executiva de Restaurants

Culinary Institute of Barcelona CIB

Postgrau
Presencial
30 Crèdits
  • Barcelona
7.500 €

Descripció

Segon mòdul de Master in Restaurant Business Management - MRBM.

Conèixer en profunditat el nostre negoci i tenir el seu control ens aporta la tranquil·litat i la visió necessàries a l'hora de plantejar canvis, prendre nous riscos i apostar per nous formats que responen a les necessitats de mercat. Saber anticipar-és clau i per això hem de conèixer els recursos de què disposem per poder optimitzar-los al màxim sense sorpreses.

El Postgrau en Direcció Executiva en Restauració està orientat a:

• Saber explotar i treure el màxim partit de l'establiment i el seu personal.

• A conèixer-lo en profunditat i liderar els equips de treball.

• A donar a l'alumne una àmplia visió econòmica del negoci, amb l'objectiu d'explotar-i treure el seu màxim rendiment.

• El 20% del temari està dirigit a dotar l'alumne d'habilitats necessàries en tècniques de negociació, comunicació intensa, direcció per valors i gestió de crisi, posant l'accent i aprofundint en els tres escenaris de models de negoci més plausibles en la restauració del futur , incloent tres visites experiencials de 6h cadascuna.

Veure més

Destinataris

A qui va dirigit

A propietaris de Restaurants que volen aprofundir en la direcció executiva dels seus establiments i incrementar el seu rendiment, les seves vendes i millorar la seva explotació.

A aquells que planegen assumir la creació de nous projectes empresarials relacionats amb la restauració.

Requisits

Nivell avançat de castellà parlat i escrit.

Nivell avançat en el maneig de Microsoft Excel o similar.

(Els alumnes que no compleixen aquest requisit poden inscriure al mòdul de formació extensible d'Habilitats Digitals per a la Restauració que inclou el maneig d'Excel.)

Superar l'entrevista prèvia d'Admissió.

Prova d'accés

S'ha de superar un procés d'admissió.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol (PILOT, traducció simultània).

Horari/Torn

Dilluns, dimarts i dimecres de 9h a 13h o de 16H a 20h

Places

24

Durada

Data d'inici: Gener el 2019.
Durada: 3,5 mesos (15 setmanes) -
Hores lectives: 208.
Exigeix, a més, treball d'estudi i elaboració addicional fora de l'horari lectiu.

Objetius

Adquirir la metodologia necessària per planificar la teva activitat, el seu control econòmic i financer, així com els coneixements bàsics de normativa i legislació en el camp de la restauració.

Conèixer les eines necessàries per planificar, millorar el rendiment i obtenir el màxim partit de les persones i grups de treball.

Aprendre a motoritzar el negoci i treure el màxim partit dels recursos.

Dotar d'eines per gestionar la relació laboral amb els membres de l'empresa compartint uns valors d'empresa mutus.

Ser capaç de planificar campanyes de comunicació, fidelització i valor de marca.

Adquirir amb teoria i treball pràctic el coneixement i la visió analítica per discernir entre els diferents models de negocis de restauració.

Preu

7.500 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau en Direcció Executiva de Restaurants

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Postgrau en Direcció Executiva de Restaurants