Culinary Institute of Barcelona CIB

Postgrau en Direcció de Restaurants

Culinary Institute of Barcelona CIB

Postgrau
Presencial
30 Crèdits
  • Barcelona
7.500 €

Descripció

Primer mòdul del Màster in Restaurant Business Management - MRBM.

Gestionar un restaurant amb èxit suposa un repte per la seva complexitat. No es tracta només d'oferir una proposta gastronòmica equilibrada i dissenyada per oferir ingressos, són molts els factors que intervenen en la direcció d'un local: relacionar-se amb els clients, la prospecció del negoci en els mitjans digitals, respondre de manera efectiva a la demanda , establir relacions de confiança i relacionar-se amb els proveïdors, són factors que intervenen en la direcció d'un negoci de restauració.

Tenir el control sobre aquests factors és clau per portar a la pràctica amb seguretat i coherència tot el que hem ideat i previst per al nostre negoci. Aquest és un sector en constant canvi, on la competència és dura i en què cal respondre a les expectatives dels clients. Per això la novetat i les tendències han de ser eines que ens ajudin a millorar i dirigir el nostre negoci a l'èxit.

Veure més

Destinataris

A qui va dirigit

A aquells que volen dirigir un restaurant.

A Xefs que volen fer un pas més enllà i tenir el seu propi restaurant.

A emprenedors del món de la restauració.

Prova d'accés

S'ha de superar un procés d'admissió.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol (PILOT, traducció simultània).

Horari/Torn

Dilluns, dimarts i dimecres de 9h a 13h o de 16h a 20h.

Places

24

Durada

Data d'inici: 3 de setembre 2018.
Durada: 3,5 mesos (15 setmanes).
Exigeix, a més, treball d'estudi i elaboració addicional fora de l'horari lectiu.

Objetius

Adquirir els coneixements i tècniques de la Gestió de Restaurants i analitzar les seves particularitats en els seus diferents àmbits.

Conèixer la metodologia per a l'organització òptima de recursos econòmics, tècnics i humans.

Analitzar l'oferta de negoci i metodologia per a la fixació de preus.

Conèixer l'oferta, tendències, i nous formats i propostes en el negoci de la restauració.

Desenvolupar habilitats dirigides a la gestió i maneig d'equips de treball, especialment d'un restaurant.

Conèixer experiències reals de professionals de la direcció d'establiments.

Visualitzar quines són les aptituds necessàries que un líder ha de tenir i com mantenir-les a llarg termini.

Conèixer les actuals tècniques de promoció i venda online i offline.

Preu

7.500 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau en Direcció de Restaurants

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Postgrau en Direcció de Restaurants