Postgrau en Direcció de Restaurants

Postgrau
Presencial
30 crèdits
7500 €

Descripció

Primer mòdul del Màster in Restaurant Business Management - MRBM.
Gestionar un restaurant amb èxit suposa un repte per la seva complexitat. No es tracta només d'oferir una proposta gastronòmica equilibrada i dissenyada per oferir ingressos, són molts els factors que intervenen en la direcció d'un local: relacionar-se amb els clients, la prospecció del negoci en els mitjans digitals, respondre de manera efectiva a la demanda , establir relacions de confiança i relacionar-se amb els proveïdors, són factors que intervenen en la direcció d'un negoci de restauració.
Tenir el control sobre aquests factors és clau per portar a la pràctica amb seguretat i coherència tot el que hem ideat i previst per al nostre negoci. Aquest és un sector en constant canvi, on la competència és dura i en què cal respondre a les expectatives dels clients. Per això la novetat i les tendències han de ser eines que ens ajudin a millorar i dirigir el nostre negoci a l'èxit.

Destinataris

A qui va dirigit
A aquells que volen dirigir un restaurant.
A Xefs que volen fer un pas més enllà i tenir el seu propi restaurant.
A emprenedors del món de la restauració.

Prova d'accés

S'ha de superar un procés d'admissió.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol (PILOT, traducció simultània).

Durada

Data d'inici: 3 de setembre 2018. Durada: 3,5 mesos (15 setmanes). Exigeix, a més, treball d'estudi i elaboració addicional fora de l'horari lectiu.

Objectius

Adquirir els coneixements i tècniques de la Gestió de Restaurants i analitzar les seves particularitats en els seus diferents àmbits.
Conèixer la metodologia per a l'organització òptima de recursos econòmics, tècnics i humans.
Analitzar l'oferta de negoci i metodologia per a la fixació de preus.
Conèixer l'oferta, tendències, i nous formats i propostes en el negoci de la restauració.
Desenvolupar habilitats dirigides a la gestió i maneig d'equips de treball, especialment d'un restaurant.
Conèixer experiències reals de professionals de la direcció d'establiments.
Visualitzar quines són les aptituds necessàries que un líder ha de tenir i com mantenir-les a llarg termini.
Conèixer les actuals tècniques de promoció i venda online i offline.

Professorat

Director del programa: Ferran Fisas. Ferran Fisas és un empresari, formador i conferenciant internacional nascut a Girona el 1959. Ferran és un expert en processos de canvi i està especialitzat en canvis generacionals. Ha emprès multitud de projectes empresarials en diferents països d'Europa i Amèrica en àmbits tan diferents com la tecnologia, la supercomputació, internet, publicitat, música, restauració, hoteleria i indústria pesada. És Soci Consultor de EXAUDI FBC amb seu a Houston (USA), i Soci Fundador de l'Culinary Institute of Barcelona de la qual és el seu President des 2017.

Horari

Dilluns, dimarts i dimecres de 9h a 13h o de 16h a 20h.
Postgrau en Direcció de Restaurants
Culinary Institute of Barcelona CIB
Campus i seus: Culinary Institute of Barcelona CIB
Culinary Institute of Barcelona CIB
C/ Santander 49-51 08020 Barcelona
Cursos més populars
X