Culinary Institute of Barcelona CIB

Postgrau en Direcció de Restaurants

Culinary Institute of Barcelona CIB

Postgrau
Presencial
30 Crèdits
  • Barcelona
7.500 €

Descripció

Primer mòdul del Màster in Restaurant Business Management - MRBM.

Gestionar un restaurant amb èxit suposa un repte per la seva complexitat. No es tracta només d'oferir una proposta gastronòmica equilibrada i dissenyada per oferir ingressos, són molts els factors que intervenen en la direcció d'un local: relacionar-se amb els clients, la prospecció del negoci en els mitjans digitals, respondre de manera efectiva a la demanda , establir relacions de confiança i relacionar-se amb els proveïdors, són factors que intervenen en la direcció d'un negoci de restauració.

Tenir el control sobre aquests factors és clau per portar a la pràctica amb seguretat i coherència tot el que hem ideat i previst per al nostre negoci. Aquest és un sector en constant canvi, on la competència és dura i en què cal respondre a les expectatives dels clients. Per això la novetat i les tendències han de ser eines que ens ajudin a millorar i dirigir el nostre negoci a l'èxit.

Veure més

Destinataris

A qui va dirigit

A aquells que volen dirigir un restaurant.

A Xefs que volen fer un pas més enllà i tenir el seu propi restaurant.

A emprenedors del món de la restauració.

Prova d'accés

S'ha de superar un procés d'admissió.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol (PILOT, traducció simultània).

Horari/Torn

Dilluns, dimarts i dimecres de 9h a 13h o de 16h a 20h.

Places

24

Durada

Data d'inici: 3 de setembre 2018.
Durada: 3,5 mesos (15 setmanes).
Exigeix, a més, treball d'estudi i elaboració addicional fora de l'horari lectiu.

Objetius

Adquirir els coneixements i tècniques de la Gestió de Restaurants i analitzar les seves particularitats en els seus diferents àmbits.

Conèixer la metodologia per a l'organització òptima de recursos econòmics, tècnics i humans.

Analitzar l'oferta de negoci i metodologia per a la fixació de preus.

Conèixer l'oferta, tendències, i nous formats i propostes en el negoci de la restauració.

Desenvolupar habilitats dirigides a la gestió i maneig d'equips de treball, especialment d'un restaurant.

Conèixer experiències reals de professionals de la direcció d'establiments.

Visualitzar quines són les aptituds necessàries que un líder ha de tenir i com mantenir-les a llarg termini.

Conèixer les actuals tècniques de promoció i venda online i offline.

Preu

7.500 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau en Direcció de Restaurants

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Postgrau en Direcció de Restaurants