Descripció

objectius:

Conèixer les possibilitats d'aplicació de les TIC a l'empresa. Valorar els models organitzatius més adequats per a cada companyia i dissenyar un Pla de Sistemes. Analitzar les tècniques de direcció Avaluar les tècniques de gestió de la informàtica actual: projectes, outsourcing i planificació.

Veure més

Temari del curs

Alineació Empresa i Tecnologia: La funció de direcció. Estratègies i empresa. El pressupost informàtic. Impacte de les noves tecnologies. Pla de sistemes d'informació. Direcció, recursos, processos i projectes: Tècniques de direcció. La gestió de personal. La gestió de projectes. Metodologia de negociació (Harvard). Processos per a la millor gestió de serveis (ITIL). La seguretat. Millora de processos amb Sis Sigma. Com fer presentacions eficaces. Gestió de contractes amb proveïdors.
Veure més

Destinataris

Directors d'informàtica que volen actualitzar les seves capacitats i conèixer les noves formes de gestió en el sector. Tècnics del departament d'informàtica, amb diferents graus de responsabilitat, que desitgen accedir a funcions directives. Professionals dels sistemes d'informació que aspiren a treballar en aquest àmbit.
Veure més

Durada

DATA INICI: 05/11/12
DURADA: 7 MESOS
CRÈDITS ECTS: 15

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona

Preu

4.275 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau Direcció de Sistemes d'Informació

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Postgrau Direcció de Sistemes d'Informació