La tècnica de la cuina al buit

Preu 49 €
Sol·licita informació
Creative Signatures
La tècnica de la cuina al buit
Sol·licita informació
Curs
On-line
Preu 49 €

Descripció

Aprèn la tècnica de la cuina al buit (sous-vide) amb Tony Botella.

La tècnica de cuina al buit, tot i estar molt estesa, és una gran desconeguda. Cal diferenciar entre conservar al buit, pràctica utilitzada per molts sectors com mercats i botigues; i cuinar al buit, una tècnica culinària amb múltiples possibilitats. Fins i tot grans professionals es sorprenen de fins on es pot arribar amb aquesta tècnica.

La senzillesa és una de les seves característiques i deixa la porta oberta tant a professionals que mai han utilitzat aquesta tècnica, com a aficionats que vulguin endinsar-se amb èxit en la tècnica de cuina al buit, tal com us presentem en aquest primer curs de la cuina al buit.


En aquest curs online aprendràs

Amb aquest curs aprendràs els coneixements necessaris per dominar aquesta tècnica, així com la correcta utilització de la maquinària necessària.
A més, podràs veure els avantatges de la cuina al buit i els passos per aconseguir uns resultats que simplement amb la cuina tradicional serien pràcticament impossibles pel que fa a gustos, colors, textures i resultats gastronòmics sorprenents.
L'organització de la mise en place també és molt important i amb aquest curs online aprendràs els avantatges en el servei i en l'organització del teu espai de cuina d'una manera molt simple.
També podràs aprendre els avantatges de la cocció i la conservació així com les mesures a prendre per a la seva òptima conservació i servei posterior sense por al deteriorament de productes peribles.
A través de 3 receptes diferents i amb 3 objectius diferents (només gastronòmic, gastronòmic i de conservació i principalment conservació), Tony Botella ens ensenyarà pas a pas tot el que cal tenir en compte per a la seva perfecta execució. Es podrà aprendre des de la preparació d'aliments abans de la seva cocció fins a la seva regeneració, sense oblidar l'execució final per a la perfecta presentació i sabor.
Aquest curs et donarà resposta a aquelles preguntes tècniques, conceptuals que has de saber sobre la cuina al buit (o sous-vide) amb la passió, la rigorositat i el coneixement de Tony Botella. Aquest curs et permetrà fer servir aquesta tècnica amb seguretat i pas ferm.

Temari

Presentació del curs.
Conceptes de la cuina al buit: Bullir vs. 100ºC, gasos de l'atmosfera, concepte d'oxidació, objectius diferents de la cuina al buit.
Maquinària necessària (i alternatives).
Receptes:

  •              Graellada de verdures (objectiu de conservació).
  •              Cheese braves (objectiu gastronòmic i de conservació).
  •              Llom de salmó (objectiu gastronòmic).

La pasteurització.
Taules de pasteurització i caducitat.
Observacions finals i comiat.

Destinataris

Aquest curs de cuina al buit online va dirigit a professionals ia qualsevol persona que vulgui iniciar-se o millorar en les tècniques de la cuina al buit. A totes aquelles persones que vulguin descobrir què és realment la cuina al buit, la correcta utilització d'aquesta tècnica, el per què de cada pas i com aprofitar al màxim aquesta tècnica tan innovadora.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Amb Creative Signatures podràs seguir els cursos ONLINE des del teu cuina, casa, restaurant o bar, al teu ritme ia la teva manera, quan, com i tantes vegades com vulguis. Tot el contingut estarà sempre disponible per a tu des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet. I a més comptes amb un fòrum liderat per un expert professional que respondrà els teus dubtes. Deixa que els nostres autors entrin a la teva cuina amb les lliçons en vídeo d'alta qualitat. Descarrega, guarda i imprimeix el material de suport amb tots els apunts imprescindibles per li curs Visualitza les receptes originals dels autors en detall, llistes per descarregar i arxivar. Interactua amb altres alumnes en els fòrums moderats per experts que us guiaran i respondran els vostres dubtes. Tots els continguts, lliçons, materials i receptes estaran sempre disponibles per a tu en qualsevol moment i lloc, tantes vegades com vulguis. Quan finalitzes el curs obtens un certificat CreativeSignatures amb el teu nom.

Titulació obtinguda

Certificat Creative Signtatures.

Promocions

Inclou:
  •          1h 45 'de vídeo
  •          3 receptes
  •          lliçons
  •          material annex
  •          Certificat del curs



Material per cuinar al buit (pots fer el curs per entendre la tècnica i posteriorment adquirir el material)

         Màquina d'envasar al buit
         Bosses de cocció
         Forn mixt i / o bany termocirculador
         Abatidor de temperatura o bany maria invertit
         Etiquetadora o retolador
         Cambra de estocatge o frigorífic
La tècnica de la cuina al buit
Creative Signatures
Campus i seus: Creative Signatures
Creative Signatures
08193 (Barcelona)
Sol·licita informació
X