Curs d'UX / UI Design Bootcamp

1062 Persones estan visitant aquest curs
Preu 7.000 €
Sol·licita informació
Ironhack
Curs d'UX / UI Design Bootcamp
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona
Preu 7.000 €

Descripció

Curs d'UX / UI Design Bootcamp / Disseny d'experiència d'usuari i disseny d'interfícies. Converteix-te en Dissenyador UX / UI en 9 setmanes.
Converteix-te en un dissenyador UX / UI. Aprèn disseny centrat en l'usuari aplicant el procés de Design Thinking i valida les teves idees a través de la investigació de l'usuari, prototips, proves d'usuari i avaluació heurística. Aprèn UI i IxD per exposar les teves idees usant tècniques de disseny visual i interacció.

Temari

  • User Research: Aprendràs les tècniques de Design Thinking i User Centered Design. El primer mòdul s'enfoca en la importància de la investigació de mercat orientada al disseny i el procés d'organització de la informació en fluxos lògics del comportament de l'usuari.
  • Prototipatge: En aquesta secció del curs, els estudiants aprenen a plasmar les seves idees de disseny en esbossos a mà, wireframes digitals i prototips interactius utilitzant principis de disseny estàndards en la indústria. Tot això atorga experiència als nostres estudiants usant Sketch i Invision.
  • Testing d'usuari: Els nostres alumnes aprenen a fer servir frameworks de testing moderns per refinar contínuament i en un procés iteratiu seus dissenys basant-se en informació de l'usuari. També aprenen les millors pràctiques per al desenvolupament i la implementació dels seus dissenys i a transmetre-les a desenvolupadors i altres stakeholders.

Destinataris

  • Canvi Professional: Vols canviar la teva carrera? El curs d'UX / UI Design de Ironhack és la solució de professionals que volen donar un gir cap a una de les carreres més demandades i amb més creixement de la indústria tecnològica. Arquitectes, comunicadors i professionals d'una infinitat de disciplines s'han trobat amb el nostre curs un nou camí professional.
  • Desenvolupament Professional: Dissenyadors i creatius tradicionals com els dissenyadors gràfics, fotògrafs, artistes de belles arts, directors creatius o professionals de la publicitat que volen aprendre les últimes tecnologies i metodologies de disseny.
  • Emprenedors: Per a qualsevol que vulgui dissenyar la seva pròpia aplicació web o mòbil. Aquest bootcamp t'ensenyarà com respondre a les necessitats dels teus usuaris a través de research i testing per mitjà de prototips. Així podràs construir un producte millor per a la teva empresa.
  • Desenvolupadors Web i Mòbil: Aprendre disseny UX / UI és un gran complement per a qui ja sap programar. Aprèn a desenvolupar amb millor disseny d'experiència d'usuari abans de saltar a la fase de programació i així podràs convertir-te en un professional fullstack del món digital.
El nostre treball previ al curs (pre-work) és obligatori. A l'matricular com a estudiant, se't donarà accés a 40 hores de contingut en línia de disseny en la nostra plataforma per a estudiants. Aquest pre-work t'introduirà als fonaments del disseny UX / UI i t'ajudarà a familiaritzar-te amb els programes necessaris per crear els teus dissenys. Completar aquest pre-work és essencial per assegurar-nos que tots els estudiants comencin al mateix nivell. Al final del pre-work, estaràs preparat per seguir el ritme ràpid d'aprenentatge de l'bootcamp

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Prova d'accés

Prova tècnica i entrevista personal.

Durada

Propera convocatòria: 22 octubre a 21 desembre.

Perspectives laborals

La majoria dels nostres graduats han estat contractats en grans companyies.

Promocions

Opcions de Finançament disponibles.

Avantatges del curs

Suport Professional: Coaching Professional: Construeix el teu portfoli i currículum amb el feedback dels nostres experts en cada campus. Preparació d'Entrevistes: Durant el curs t'enfrontaràs coding reptes per preparar-te per a les entrevista tècniques. Networking & Esdeveniments Per Alumni: Ironhack organitza alguns dels Meetups més importants en cada ciutat. Submergeix-te a la comunitat a través dels tallers, esdeveniments i conferències que organitzem als campus. Hiring Fair & Job Suport: Les empreses confien en la nostra formació i vénen a entrevistar-te després del bootcamp durant el nostre esdeveniment de contractació. Et proporcionem eines i oportunitats per aterrar en el treball dels teus somnis.

Professorat

Albert Ramírez: UI and motion Specialized Designer. Alejandro Arribas: Especialista en User Experience. Danny Saltaren: Disseny de Producte Freelance. Samuel Bell: Dissenyador Cap de UX / UI.

Horari

De dilluns a divendres de 9:00 a 18:00.
Curs d'UX / UI Design Bootcamp
Ironhack
Campus i seus: Ironhack
Ironhack (Barcelona)
C/ Pamplona, 96 08018 Barcelona
Sol·licita informació
X