Curs de Web Development Bootcamp

1035 Persones estan visitant aquest curs
Preu 7.000 €
Sol·licita informació
Ironhack
Curs de Web Development Bootcamp
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona (Madrid)
Preu 7.000 €

Descripció

Converteix-te en desenvolupador web en 9 setmanes.
Converteix-te en Programador Web Full-Stack. Aprèn disseny front-end i arquitectura back-end, a més de tecnologies punteres com React, Express, MongoDB i metodologies àgils.
Vols fer un canvi professional a la indústria de la tecnologia? El bootcamp de desenvolupament web de Ironhack està dissenyat per ajudar-te a aconseguir el conjunt d'habilitats que necessitaràs per treballar com a desenvolupador júnior.

Temari

Mòdul 1 - Desenvolupament Web Front-End
Aprèn les bases de la programació amb JavaScript i el disseny d'aplicacions web dinàmiques. Aprendràs a crear una experiència d'usuari atractiva i dinàmica fent servir HTML, CSS i JavaScript. Això inclou:
  • Instal·lació de l'entorn de desenvolupament
  • Introducció a la programació amb JavaScript
  • Composició de pàgines web amb HTML5 i CSS3
  • Llibreries JavaScript. jQuery
  • Col·laboració de projectes a través de Github
Mòdul 2 - MERN Stack Back-End
Aprèn a crear aplicacions recolzades en bases de dades no relacionals usant NODE.JS, ExpressJS i MongoDB. Aquestes són algunes de les tecnologies més demandada per les empreses. Això inclou:
  • NODE.JS i programació asíncrona en JavaScript
  • Aplicacions web fent servir el framework Express.js
  • Bases de dades no relacionals amb MongoDB
  • Publica els teus aplicacions en l'internet seguint bones pràctiques
Mòdul 3 - Microservicios amb React
En aquest mòdul aprendràs a crear les teves pròpies APIs (interfície de programació d'aplicacions) per fer un disseny d'microservicios. També aprendràs com crear aplicacions usant React. Això inclou:
  • Disseny d'APIs amb NODE.JS
  • Disseny d'aplicacions MVVM amb React
  • Creació de components web
  • Consum de serveis web externs amb MERN Stack
El nostre treball previ al curs (pre-work) és obligatori. A l'hora de matricular-te com estudiant, se't donarà accés a 60 hores de contingut en línia de desenvolupament web a través de la nostra plataforma per a estudiants. Aquest pre-work t'introduirà als fonaments de la programació amb JavaScript. Completar aquest pre-work és essencial per assegurar-nos que tots els estudiants comencin al mateix nivell. Al final del pre-work, estaràs preparat per seguir el ritme ràpid d'aprenentatge de l'bootcamp.

Destinataris

  • Emprenedors: Si estàs pensant a llançar la teva pròpia empresa de tecnologia, aquest curs t'ajudarà a adquirir les habilitats necessàries per crear un MVP o administrar un equip tècnic.
  • Desenvolupament Professional: Aquest curs és l'opció perfecta per a tots aquells que busquen complementar les seves competències professionals, i pivotar cap a un rol més tècnic com, per exemple, cap de producte, growth hacker, etc.
  • Recentment Graduats: Acabes d'acabar l'institut o t'has graduat fa poc? Aquest curs et proporcionarà les eines fonamentals per orientar la teva carrera cap a una àrea tècnica o començar el teu propi negoci.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Prova d'accés

Prova tècnica i entrevista personal.

Durada

Propera convocatòria: 22 octubre a 21 desembre.

Perspectives laborals

La majoria dels nostres graduats han estat contractats en grans companyies.

Promocions

Opcions de Finançament disponibles.
Beca del 10% per a dones

Avantatges del curs

Suport Professional: Coaching Professional: Construeix el teu portfoli i currículum amb el feedback dels nostres experts en cada campus. Preparació d'Entrevistes: Durant el curs t'enfrontaràs coding reptes per preparar-te per a les entrevista tècniques. Networking & Esdeveniments Per Alumni: Ironhack organitza alguns dels Meetups més importants en cada ciutat. Submergeix-te a la comunitat a través dels tallers, esdeveniments i conferències que organitzem als campus. Hiring Fair & Job Suport: Les empreses confien en la nostra formació i vénen a entrevistar-te després del bootcamp durant el nostre esdeveniment de contractació. Et proporcionem eines i oportunitats per aterrar en el treball dels teus somnis.

Horari

Dilluns a divendres de 09:00 a les 18:00.
Curs de Web Development Bootcamp
Ironhack
Campus i seus: Ironhack
Ironhack (Barcelona)
C/ Pamplona, 96 28006 Barcelona (Madrid)
Sol·licita informació
X