Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

La Generalitat de Catalunya proposa que l'inici del curs escolar sigui el 12 de setembre

Notícia

  • 01/06/2011

  • Deixa el teu comentari
  • Valora


El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha establert que l'alumnat de primària i secundària iniciï el curs 2011-2012 el proper 12 de setembre. Un calendari que ha concretat Ensenyament després de tractar-se en el ple del Consell Escolar, on hi ha representats sectors de la comunitat educativa del país.

En un principi, la propia consellera Irene Rigau i els sindicats, havien apuntat la possibilitat que el curs comencés el 7 de setembre. Finalment, el nou calendari determina el 12 de setembre com a data d’inici del curs, tant a l’educació primària com secundària i postobligatoris, excepte els cicles formatius de grau superior, escoles oficials d’idiomes i formació d’adults.

El calendari, que fixa el final de curs el 22 de juny, també estableix les dates dels exàmens de recuperació del setembre (proves extraordinàries) per a l’educació secundària obligatòria i primer de batxillerat, que seran el 4 i 5 de setembre del 2012. En el cas dels cicles formatius i segon de batxillerat aquestes proves es faran el mes de juny, després de les proves ordinàries.

En referència al calendari de l'any passat, el Departament d’Ensenyament proposa que la setmana blanca desaparegui, com ja havia anunciat reiteradament la consellera Irene Rigau, i que els cinc dies festius es reparteixin al llarg del curs, segons el criteri de cada centre escolar.

El curs s’aturarà per les vacances de Nadal entre el 22 de desembre i el 8 de gener, ambdós inclosos. El nou calendari torna a instaurar el 7 de gener, endemà de Reis, com a dia festiu. La Setmana Santa serà entre el 2 i 9 d’abril, ambdós inclosos.
Deixa el teu comentari