Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Educaweb estarà a Expodidàctica. Visita'ns!

Novetat Educaweb

Pots trobar-nos a l’estand 550, carrer E, del palau 2 del recinte firal de Montjuïc


  • Deixa el teu comentari
  • Valora


Del 21 al 23 de març de 2012, se celebrarà en el marc de la Setmana de la Formació i el Treball a Barcelona, Expodidàctica, el saló de periodicitat bianual que té com a objectiu mostrar les últimes novetats quant a serveis, recursos, aplicatius i materials didàctics.

Els professionals de l'educació trobaran totes les novetats tecnològiques en material didàctic, recursos pedagògics i equipament per a les aules. També podran descobrir l'últim en llibres digitals, pissarres electròniques, pantalles tàctils i aplicacions TIC per ensenyar de manera més interactiva i dinàmica.

Educaweb estarà present a Expodidàctica oferint informació sobre els seus serveis d'orientació adreçats a centres educatius i institucions, tant presencials (Aula-Mòbil, taller per triar amb èxit uns estudis o una professió, setminaris d'orientació, etc.) com a en línia (Neptú, GR: Gran Recorregut, etc.). Els visitants també podran conèixer els serveis de publicitat, com el servei de captació de leads, els destacats, els anuncis en les nostres publicacions (monogràfics, Guia de Màsters i Postgraus, Qestudio.cat...) e-mail màrqueting, báners, logos i patrocinis, etc.

Pots trobar-nos a l’estand 550, carrer E, del palau 2 del recinte firal de Montjuïc. Si vols aconseguir una entrada gratuïta pots enviar-nos un mail a publi@educaweb.com o dirigir-te a les oficines d'Educaweb al carrer Aragó, 631-633, local 1 i 2 de Barcelona.

 A més, la trobada acull un ampli programa de conferències, tallers i taules rodones, entre les quals destaquen les Jornades Espiral-DIM-AulaTAC. Sota el lema "TIC per ensenyar i aprendre al segle XXI" es tractaran temes com l'aprenentatge i l'avaluació amb suports TIC; realitat virtual 3D; xarxes i entorns personalitzats d'aprenentatge, TIC i necessitats educatives especials, etc.
 
Deixa el teu comentari