Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Educaweb finalitza amb èxit l'assessorament individual realitzat a l'Escola Pia Nostra Senyora de Barcelona

Novetat Educaweb


  • Deixa el teu comentari
  • Valora


Del 4 al 8 de juny de 2012, Educaweb ha realitzat sessions d'assessorament individual a l'Escola Pia de Nostra Senyora de Barcelona, amb un gran èxit de participació. La finalitat d'aquesta iniciativa era assessorar als joves en la planificació de l'itinerari formatiu i/o professional més adequat a les seves característiques personals i al perfil formatiu i professional.

Les orientadores d'Educaweb han orientat a gairebé 50 alumnes de 1r i 2n de Batxillerat, repartits durant les sessions que es van dur a terme tots els matins. A més, encara que l'activitat s'ha desenvolupat majoritàriament en el centre, algunes consultes han estat ateses en les oficines d'Educaweb amb l'objectiu de donar resposta a totes les persones interessades. En aquestes sessions els joves podien anar acompanyats dels seus pares, per facilitar que aquests participessin en el procés.

Si ens fixem en el perfil dels participants en l'activitat, es pot destacar que l'alumnat de primer de Batxillerat ha estat el que més ha utilitzat el servei, sent les noies les principals usuàries. Quant als dubtes formulats, principalment, han tractat sobre l'accés a la universitat i les titulacions universitàries, però també s'ha sol·licitat informació sobre els cicles formatius de grau superior y de grau mitjà.

Aquesta activitat ha estat el punt final d'un programa d'orientació que s'ha dut a terme durant tot el curs escolar en el centre i que ha implicat la realització aules-mòbils, xerrades d'orientació dirigides a alumnat, tallers de formació per a pares i mares...

Si vols més informació sobre les activitats d'Educaweb en els centres educatius contacta amb els serveis d'orientació: orientacion@educaweb.com
Deixa el teu comentari