Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Saló Futura: tots els Màsters i Postgraus al teu abast

Notícia

La principal novetat per aquest 2013 és el Recruitment Forum Internacional,punt de trobada entre empreses i personal qualificat amb l'objectiu és promoure l'intercanvi de coneixement entre estudiants i empresa


  • Deixa el teu comentari
  • Valora


Un any més, el Saló dels Masters i Postgraus, Futura, se celebrarà el divendres 15 i el dissabte 16 de març en el Palau 5 de la Fira de Barcelona. En aquesta ocasió reunirà a universitats públiques i privades, escoles de negocis, centres de formació contínua i col·legis professionals que informaran sobre els programes de segon i tercer cicle que s'imparteixen a Espanya i l'estranger.

La principal novetat per aquest 2013 és el Recruitment Forum Internacional, un punt de trobada entre empreses i personal qualificat, que el seu objectiu és promoure l'intercanvi de coneixement directe i personal entre estudiants i empresa. Es tracta d'un mitjà de promoció per a les empreses participants que, al seu torn, facilitarà la inserció laboral dels estudiants i els professionals qualificats.

Com en anys anteriors, la publicació Món Empresarial organitzarà les jornades del mateix nom, en les quals participaran representants d'empreses, col·legis professionals, fundacions i universitats, entre altres institucions, amb l'objectiu de debatre sobre l'actual situació econòmica i social. Durant el Saló s'impartiran tallers per millorar l'ocupabilitat: "Com buscar treball a l'estranger?"; "De quins canals, recursos i eines disposa un candidat per trobar treball a l'estranger?"; "Quina formació específica i competències faciliten l'accés al mercat laboral internacional?

Vols anar a Futura? Educaweb t'ofereix una invitació perquè puguis accedir-hi gratuïtament! Fes click aquí!
Deixa el teu comentari