Formació en dietètica i nutrició: aprèn quina és l'alimentació saludable

Redacció d'Educaweb
08/04/2015

L'estudiant de Dietètica i nutrició és una persona observadora, analista i empàtica, que té la capacitat de treballar en equip i facilitat per a la comunicació. Si encaixes bé en aquesta definició i vols contribuir a millorar la salut de les persones mitjançant l'alimentació, aquesta professió és per a tu!

La formació bàsica i complementària de Dietètica i nutrició

Un dietista o nutricionista és un professional sanitari especialista en alimentació, nutrició i dietètica. Per accedir a aquesta professió, cal tenir formació superior i fer una especialitat. Actualment hi ha aquestes opcions:
  Especialitats:
 
Un cop acabada la formació pots matricular-te en un màster, un postgrau o un curs de formació contínua. A continuació en tens tres exemples.
  Salidas profesionales del dietista, ¿dónde buscar empleo?

Les funcions dels especialistes de dietètica i nutrició consisteixen en l'assessorament en la nutrició i l'elaboració de dietes; el control de la qualitat en empreses agroalimentàries; la supervisió en empreses de càtering; la nutrició esportiva, etc.
 
Les sortides professionals d'un dietista pertanyen, entre d'altres,
Si necessites més informació per definir la teva carrera professional, a la pàgina web del Consejo General de Dietistas - Nutricionistas de España trobaràs informació sobre les associacions i col·legis professionals de la teva comunitat autònoma.
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou