Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Descarrega't les bases per la 9a edició dels Premis Educaweb

Novetat Educaweb


  • Deixa el teu comentari
  • Valora


Educaweb ha convocat la 9a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional, amb l'objectiu de visibilitzar els projectes, materials i experiències que es realitzen en l'Estat i fomentar la creativitat en el disseny de propostes d'orientació.
 
Podran presentar-se al certamen professionals individualment (orientadors professionals, tutors, professors, mestres, pedagogs, psicopedagogs, psicòlegs, etc.) o bé, institucions, centres educatius i organitzacions que hagin desenvolupat o estiguin desenvolupant un projecte d'orientació acadèmica i/o professional. Els projectes s'organitzaran en funció de tres categories:
  • Categoria A: Projectes d'institucions, organitzacions o centres educatius que s'estiguin realitzant durant el curs 2015-2016 o cursos anteriors.
  • Categoria B: Projectes presentats per professionals individualment que s'estiguin realitzant durant el curs 2015-2016 o cursos anteriors.
  • Categoria C: Projectes elaborats per orientadors i professionals de l'educació menors de 35 anys i que encara no s'hagin aplicat.
Com en les dues edicions anteriors, els guanyadors de la categoria C podran gaudir d'un viatge a un país europeu per conèixer una organització dedicada a l'orientació.

El termini de lliurament dels originals acaba el 30 de juny de 2016 a les 24.00h. Si vols més informació pots enviar un mail a: premis@educaweb.cat

Aquesta iniciativa va sorgir en motiu de la celebració del 10º Aniversari d'Educaweb.com, portal de referència per a professionals, estudiants i centres educatius i especialitzat en la prestació de serveis d'orientació professional a institucions, centres de formació i a persones individualment.
Deixa el teu comentari