Descarrega't les bases per la 9a edició dels Premis Educaweb

Redacció d'Educaweb
16/02/2016

Educaweb ha convocat la 9a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional, amb l'objectiu de visibilitzar els projectes, materials i experiències que es realitzen en l'Estat i fomentar la creativitat en el disseny de propostes d'orientació.
 
Descarrega't les bases en format pdf

Podran presentar-se al certamen professionals individualment (orientadors professionals, tutors, professors, mestres, pedagogs, psicopedagogs, psicòlegs, etc.) o bé, institucions, centres educatius i organitzacions que hagin desenvolupat o estiguin desenvolupant un projecte d'orientació acadèmica i/o professional. Els projectes s'organitzaran en funció de tres categories: Com en les dues edicions anteriors, els guanyadors de la categoria C podran gaudir d'un viatge a un país europeu per conèixer una organització dedicada a l'orientació.

El termini de lliurament dels originals acaba el 30 de juny de 2016 a les 24.00h. Si vols més informació pots enviar un mail a: premis@educaweb.cat

Aquesta iniciativa va sorgir en motiu de la celebració del 10º Aniversari d'Educaweb.com, portal de referència per a professionals, estudiants i centres educatius i especialitzat en la prestació de serveis d'orientació professional a institucions, centres de formació i a persones individualment.
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou