El que cal tenir en compte a l'hora de triar un màster

Redacción de Educaweb
14/03/2017

Cada cop més persones es plantegen estudiar un màster després d'obtenir el títol de graduat o graduada a la universitat. Si en el curs 2006-2007 es matriculaven 16.609 estudiants a Espanya, en el període 2014-2015 ho feien 139.844, segons les últimes dades de l'informe Datos y cifras del sistema universitario español del curs 2015-2016 publicats pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.

Cursar un màster presenta alguns avantatges, com l'adquisició de coneixements i experiències en una determinada especialitat i la possibilitat d'afegir un element diferencial al nostre currículum respecte de la resta de candidats que posseeixen el mateix títol de grau.
 
Ara bé, obtenir aquesta titulació requereix una gran quantitat de temps, energia i diners, per la qual cosa resulta més que convenient dedicar un temps prudent a prendre la decisió que millor s'adequa al nostre perfil i a les nostres circumstàncies. És per això que a continuació et fem algunes preguntes que necessitaràs respondre per prendre la decisió més adequada:
          
Aquests són els principals aspectes a tenir en compte, tot i que també existeixen altres factors que convé no menysprear. I si no tens clar quin tipus de màster triar, o si dubtes entre un màster i una altra formació de postgrau, no ho dubtis i visita les nostres seccions especialitzades.
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou