Ja pots consultar les bases dels Premis Educaweb 2018!

Redacción de Educaweb
19/04/2018

Novetat EducawebEducaweb reafirma la seva aposta per l'orientació acadèmica i professional i torna a llançar una nova edició dels Premis Educaweb, l'onzena. Per això, ha fet públiques les bases del certamen que romandran vigents fins al 15 de juliol.

Els Premis Educaweb atorguen visibilitat, reconeixement i impuls a les múltiples iniciatives que es desenvolupen en l'àmbit de l'orientació acadèmica i professional i que resulten fonamentals per prevenir, detectar i reduir l'abandonament escolar i l'atur. 

A la convocatòria poden participar orientadors, docents, tutors, insertors laborals, equips psicopedagògics, centres educatius i de formació, institucions, organitzacions, administracions, associacions, empreses i, en general, qualsevol persona física o jurídica interessada i implicada a l'orientació acadèmica o professional al llarg de la vida. 

Els projectes poden presentar-se en alguna de les següents categories:
 

Els Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional van néixer el 2008 amb motiu de la celebració del desè aniversari d'Educaweb, empresa especialitzada en orientació acadèmica i professional que compta amb el portal Educaweb.com per a professionals, estudiants i centres educatius i de formació.
 
A l'edició de 2017 es van celebrar els 10 anys dels Premis Educaweb.
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou