Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Ja pots consultar les bases dels Premis Educaweb 2018!

Notícia

  • 19/04/2018

  • Deixa el teu comentari
  • Valora


Novetat EducawebEducaweb reafirma la seva aposta per l'orientació acadèmica i professional i torna a llançar una nova edició dels Premis Educaweb, l'onzena. Per això, ha fet públiques les bases del certamen que romandran vigents fins al 15 de juliol.

Els Premis Educaweb atorguen visibilitat, reconeixement i impuls a les múltiples iniciatives que es desenvolupen en l'àmbit de l'orientació acadèmica i professional i que resulten fonamentals per prevenir, detectar i reduir l'abandonament escolar i l'atur. 

A la convocatòria poden participar orientadors, docents, tutors, insertors laborals, equips psicopedagògics, centres educatius i de formació, institucions, organitzacions, administracions, associacions, empreses i, en general, qualsevol persona física o jurídica interessada i implicada a l'orientació acadèmica o professional al llarg de la vida. 

Els projectes poden presentar-se en alguna de les següents categories:
 
  • Institucions: projectes d'institucions, administracions públiques, organitzacions, associacions o centres educatius que s'hagin realitzat abans de juny de 2018.
  • Professionals: projectes presentats individualment per professionals, que s'hagin realitzat abans de juny de 2018.
  • Menors de 35 anys amb projectes no aplicats: projectes d'orientació acadèmica i professional elaborats per persones menors de 35 anys i que encara no s'hagin implementat.
  • Empreses (2a edició): projectes d'orientació acadèmica i professional dissenyats i realitzats des de l'empresa, que s'hagin implementat abans de juny de 2018. Aquesta modalitat compta amb la col·laboració de la Fundació Bertelsmann.

Els Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional van néixer el 2008 amb motiu de la celebració del desè aniversari d'Educaweb, empresa especialitzada en orientació acadèmica i professional que compta amb el portal Educaweb.com per a professionals, estudiants i centres educatius i de formació.
 
A l'edició de 2017 es van celebrar els 10 anys dels Premis Educaweb.
Deixa el teu comentari