Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Educaweb rep la primera Menció en Comunicació en els II Premis Innovació per a l'Orientació Professional del Grupo Bosch

Nota de premsa


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Novetat Educaweb

 
  • El diari La Vanguardia ha aconseguit el premi en la categoria de Mitjans de comunicació dels guardons lliurats pel Grupo Bosch en col·laboració amb la Fundación Bertelsmann
 
  • L'acte celebrat a Madrid el 30 de gener també ha premiat les tres millors pràctiques d'orientació professional presentades per centres educatius, fundacions i organitzacions sense ànim de lucre
 
Educaweb ha rebut la Menció Especial en Comunicació, un guardó que s'ha lliurat per primera vegada en la segona edició dels Premis Innovació per a l'Orientació Professional lliurats pel Grupo Bosch en col·laboració amb la Fundación Bertelsmann.

Els organitzadors han valorat la contribució del portal a la millora del coneixement sobre l'orientació acadèmica i professional, àmbit que el distingeix d'altres portals educatius i altres mitjans del sector.

La directora i cofundadora d'Educaweb, Montserrat Oliveras Bagués, ha afirmat que aquest premi "reconeix la nostra labor realitzada dia a dia generant continguts orientadors de qualitat que contribueixen al fet que els usuaris prenguin les millors decisions en relació amb la seva carrera formativa i professional".

 

Categoria de Mitjans de comunicació, la novetat d'enguany

 
La segona edició del certamen ha contemplat per primera vegada una categoria específica per a Mitjans de comunicació, que ha recaigut en La Vanguardia.

Aquesta categoria té com a finalitat premiar el millor treball de difusió i promoció en matèria d'orientació professional realitzada durant el període de novembre del 2018 al novembre del 2019, així com també les noves professions i oportunitats que genera el mercat laboral.
 
 

Tres bones pràctiques en orientació professional

 
Tres institucions educatives han rebut un guardó en reconeixement del seu esforç per implantar un sistema d'orientació professional de qualitat, innovador i col·laboratiu. Els projectes premiats han estat els següents, per ordre d'importància:
 
1. Colegio Salesianos Nuestra Señora del Pilar de Saragossa
2. Col·legi Virolai de Barcelona
3. Fundación Arrabal de Màlaga
 
A la cerimònia de lliurament dels premis, celebrada el passat 30 de gener a Madrid, van assistir el director general d'Educaweb, Josep Lluís Segú; la directora d'Educaweb, Montserrat Oliveras; i la redactora de continguts editorials, Beatriz del Campo. Els premis tenen una dotació total de 15.000 €.
 

Educaweb, l'únic portal referent en orientació acadèmica i professional

 
Educaweb és un portal especialitzat en orientació acadèmica i professional que, des de 1998, facilita als usuaris la informació que necessiten per triar la formació més adequada per desenvolupar el seu projecte professional i de vida. En el portal, que disposa d'un cercador amb més de 30.000 cursos i 20.000 centres de formació, ofereix continguts, eines i serveis d'accés lliure. Educaweb ha aconseguit destacar com a eina essencial per a la cerca de formació i informació, amb 21 milions de visites durant el 2019, un 27% més que el 2018, i uns 250.000 usuaris registrats en el darrer any.

Educaweb forma part del Grup Educaedu, que té portals de formació que generen una audiència global de pràcticament 100 milions d'usuaris l'any. Aquestes dades el converteixen en el líder dels cercadors de formació a Espanya i Sud-Amèrica. En concret, el grup ha aconseguit una audiència de més de 70 milions d'usuaris a Espanya, la qual cosa el converteix en el líder del mercat.
 

Contacte de premsa
Eva Jiménez Gómez
932 151 365
 
Deixa el teu comentari