Preguntes freqüents

Consulta les respostes a les preguntes més habituals realitzades a l’equip d’orientadors i orientadores d’Educaweb

Estudis per ser administratiu

Què puc estudiar si vull ser administratiu o administrativa?

La Formació Professional t'ofereix estudis concrets per obtenir aquestes competències, com per exemple el Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i Finances.

És un estudi oficial d'FP que dura 2 cursos acadèmics i inclou una fase de formació en l'empresa.

Després de superar el cicle et convertiràs en Tècnic Superior en Administració i Finances, i podràs treballar realitzant tasques de gestió administrativa en empreses de qualsevol sector.

També podràs presentar-te a oposicions per optar a les places d'ocupació pública d'administratiu que periòdicament convoquen els ajuntaments, diputacions provincials, comunitats autònomes i altres organismes públics.

A més del Cicle de Grau Superior en Administració i Finances, també proporciona competències de gestió administrativa el Cicle Formatiu de Grau Superior en Assistència a la Direcció, més enfocat a la coordinació de l'activitat i comunicacions de l'equip directiu d'una empresa.

D'altra banda, existeixen Certificats Professionals de nivell 3 que proporcionen les competències necessàries per exercir com a administratiu o administrativa. Entre d'altres, podries cursar els Certificats Professionals en:

- Gestió Integrada de Recursos Humans

- Assistència a la Direcció

- Assistència Documental i de Gestió en Despatxos i Oficines

- Gestió Comptable i Gestió Administrativa per a Auditoria

Si tens clar que aquest és el teu objectiu professional, pots informar-te sobre les vies d'accés als cicles d'FP de grau superior, sobre els continguts que s'imparteixen en el cicle en Administració i Finances i sobre les característiques dels Certificats Professionals.

Consulta en Educaweb l'oferta d'algunes de les formacions que et poden ajudar a aconseguir el teu objectiu professional:

- Cicles d'FP en Administració i Finances

- Cicles d'FP en Assistència a la Direcció

- Preparació de les proves lliures per a l'obtenció del títol de Tècnic Superior en Administració i Finances

- Preparació de les proves lliures per a l'obtenció del títol de Tècnic Superior en Assistència a la Direcció

- Preparació d'oposicions a administratiu i a auxiliar administratiu