Preguntes freqüents

Consulta les respostes a les preguntes més habituals realitzades a l’equip d’orientadors i orientadores d’Educaweb

Modalitat de Batxillerat per a estudiar Màrqueting

Quin Batxillerat trio per a la carrera de Màrqueting?

Cada modalitat de Batxillerat conté matèries essencials per accedir a l'educació superior, ja que promouen l'aprenentatge necessari per cursar amb èxit estudis posteriors.

D'alguna manera, a Batxillerat inicies una especialització que t'acostarà a les teves preferències i posarà en valor les teves habilitats.

A més, l'elecció de la modalitat serà decisiva durant la selectivitat per aconseguir una bona nota d'admissió als estudis universitaris a les universitats públiques.

Depenent del grau universitari i del centre en el qual vulguis estudiar, unes matèries ponderaran més que d'altres en el càlcul de la nota, és a dir, sumaran més punts, ja que en la fase específica de la selectivitat tindran més pes les matèries directament relacionades amb aquesta carrera.

Així, per al Grau en Màrqueting, el Grau en Màrqueting i Investigació de Mercats, el Grau en Màrqueting, Relacions Públiques i Publicitat, i altres amb noms similars, les matèries de Batxillerat que més ponderen en la fase voluntària de selectivitat pertanyen, principalment, a la modalitat d'Humanitats i Ciències Socials.

És el cas de les matèries d'Economia de l'empresa o Matemàtiques aplicades a les ciències socials.

També ponderen en alguns centres matèries de la modalitat d'Arts, com Disseny o Cultura audiovisual.

Si ja tens clar que el teu objectiu acadèmic i professional està vinculat al món del màrqueting, informa't bé de les matèries que ofereix cada modalitat de Batxillerat.

Et pot interessar també consultar les notes de tall del Grau en Màrqueting i d'altres graus i dobles graus relacionats en el cercador de notes de tall de Educaweb. Pots filtrar per titulació concreta, comunitat o centre per a accedir a la informació que més t'interessi.