OBS Online Business School

OBS Online Business School

Campus, seus i serveis
El prestigi i l'experiència de la Universitat de Barcelona, a través de l'IL3, el seu Institut de Formació Contínua, se sumen al dinamisme i la solvència acadèmica d'EAE, Escola d'Administració d'empreses del Grupo Planeta, per crear la primera Online Business School en llengua espanyola. Ambdues institucions, IL3-UB i EAE, estan avalades pels seus reconeguts programes formatius d'alt valor acadèmic i caràcter eminentment pràctic i per la confiança dels professionals de diferents sectors que s'han format amb nosaltres.

IL3-UB i EAE compten amb una consolidada experiència en formació online, aposten per l'enfocament pràctic dels continguts de màxima actualitat als seus programes i tenen com a principal objectiu donar resposta a les necessitats, tant de les empreses com dels seus professionals.

Ser els primers ens fa únics, la qual cosa suposa alhora un gran repte i un gran compromís. El nostre objectiu és romandre sempre a l'altura d'aquest compromís, posant a la teva disposició la millor oferta formativa, la millor experiència d'aprenentatge i donant-li el màxim valor al teu temps.

L'Online Business School no és únicament una opció per a la teva formació, és una completa experiència personal i professional d'aprenentatge, relació i aplicació del coneixement.
OBS Online Business School
  • Online Business School
    C/ Aragó, 55 08902 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te