Descripció del centre

CATALONIA FILM SCHOOL (CATFAS) és una escola de Cinema i Televisió formada per professionals del medi en actiu. En CATALONIA FILM SCHOOL impartim: Graus en Cinematografia, Graus en Arts Escèniques, Màsters i Postgraus oficials en Cinematografia digital i continguts Transmedia. Specific-Training, Workshops i Summer School de cinema.
 
Els nostres valors són disciplina, treball en equip i humilitat.
 
Pretenem ser accessibles en referència als programes i preus per a oferir una bona formació, tècnica o artística a Espanya, ja que per als nois / es que tenen talent i motivació, no hauria de ser un impediment la capacitat econòmica. Disposem de preus reduïts, i oferim facilitats a través de beques, optimització de recursos, programa per potenciar la creativitat i l'aplicació de noves tecnologies.
 
La nostra escola és referent mitjançant a la formació que oferim, el professorat vinculat amb la indústria, la reducció dels grups per a una millor focalització de les matèries, el talent del qual disposen els nostres estudiants i l'accés a material professional d'última tecnologia.
 
Des de la productora, Claqueta Cinema, oferim la possibilitat i viabilitat de produir projectes en els quals es puguin incorporar nous talents. També oferim la possibilitat de connectar amb la indústria i futurs professionals, mitjançant l'organització de classes magistrals amb professionals destacats, la realització de pràctiques, viatjant amb l'escola a festivals internacionals i participant en activitats dels Premis Claqueta, entre d'altres.
 

Campus i seus

Catalonia Film School
Rambla de l'Exposició 59- 69 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

X