Escola EDUCA

Escola EDUCA

Sol·licita més informació
Escola EDUCA
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis

Som  EDUCA, ESCOLA DE PROFESSIONS EDUCATIVES SOCIALS I CULTURALS, una entitat de formació que tenim per objectiu la millora de la qualitat educativa i el creixement personal dels voluntaris i professionals de l'educació en el lleure, l'acció social i la gestió cultural.

Creiem que els canvis i les noves necessitats socials que s'han produït en els darrers anys han fet aparèixer noves activitats i serveis adreçats als infants, joves i adults. Aquestes iniciatives estan sota la responsabilitat de nous perfils professionals i/o voluntaris, que necessiten adquirir competències i coneixements per a desenvolupar la seva tasca, o millorar els ja adquirits, i fer front a aquests nous reptes.

És per aquest motiu, que des de l' Escola Educa, volem incidir en la qualificació d'aquests nous perfils a través d'una oferta formativa, presencial i online, que contempla la impartició de cursos oberts a voluntaris i professionals, l'assessorament a empreses i institucions, així com la realització de programes de formació a mida.

EDUCA, ESCOLA DE PROFESSIONS EDUCATIVES SOCIALS I CULTURALS som una escola reconeguda per la Generalitat de Catalunya, per impartir formació reglada i complementària en l'àmbit del lleure, per la qual cosa realitzem cursos de monitors de lleure, directors de lleure, i formació continuada, formació online, en aquest àmbit.

    Escola EDUCA
  • Escola EDUCA
    Carrer Buenos Aires 1208902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te